Kızlar bir gün yazarım diye düşünmemiştim hiç ama bir çok kişiye umut olacağını düşündüğüm için yazmaya karar verdim 💙 gebeliğim boyunca bebeğim hiç üzmedi beni. Mide bulantısı mide yanması reflü vs hiçbir şikayetim olmadı, son haftalarımda hafif ödem dışında. Ama ayrıntılı ultrasonda karnında bir kitle ve servikal yetmezlik olabileceği söylendi(25mm di) doğum sonuna kadar progestan kullandım ve karnındaki kitle için doktor doktor gezdim. En sonunda fetal mr da çekindim. Mesenterik kist olduğu söylendi. Küçük bir ilde yaşıyorum büyük bir ilde doğum yapmam gerekebilirdi neyse ki gerekmedi ama stresi yetti. Doğum hikayeme gelince; bir gün sonra sezeryan günü almak için gidecektim ve çalışıyordum öğlen arası suyum geldiğini hissettim hemen doktora gittim. 5 6 cm açıklığım varmış ve suyum geliyormuş hiç ağrım yoktu. Doktorum normal doğum için beni ikna etti ve travay odasına alındım. Tam açıklığa gelene kadar hafif ağrım oldu doğuma yakın şiddetlendi. 2 ıkınmada doğumum gerçekleşti. 13de girdiğim doğum salonundan 15:05de bebeğimle çıktım. Mükemmel bir his. Mükemmel bir ekiple doğumum oldu. Başından beri ben asla normal doğum olmam derken hayat da bizim için başka planlar yapıyormuş 💙 şimdi sadece karnımda hareket edişini özlüyorum 💙 siz siz olun gebelik boyunca stressiz olmaya çalışın her anın keyfini çıkarın her şey yoluna giriyor ama siz o günlere bir daha dönemiyorsunuz💙