Ayshababy Sahra25 38+3 39+2 kadar gelmese suni verilecek ben kendi sancımlan doğum istiyordum ama artık inancım kalmadı 😀
Sahra25 Ayshababy Allah yardımcın olsun kolaylıkla gelsin inşAllah başlar ya bol bol evde hareket yap canım
Yenianne3 Canım o topluluk aynı sekilde bendede var bebeğin başıymış o bende hareket azlığı için bugun gittim doktora baş yukarda ayaklar ayagıda oyuzden hissetmiyorsun hareketi dedi normal dedi
Erzincan24 Sahra25 işte dediğim gibi bi 6 gündür sakindi dün bugün biraz daha iyi şükür 😂 ama benim bebeğimin dönmüş hali bu 😂😂
Sahra25 Erzincan24 bugün benimkide diğer günlere nazaran biraz hareketlendi ama bakalım umarım iyilerdir🥹🤲🏼
Erzincan24 Sahra25 inşAllah 🤲🏻🤲🏻 Sadece bizimle biraz oyun oynamak istiyorlar çok nazlılar çokkk 🥰🥰 Sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah 💖💖
Betul0909 Sahra25 toplanma nasıl oluyor her toplandığında karnın taş gibi mi oluyor nasıl anlayacağız ben bebek hareketiyle toplanmayı ayırt edemem gibi geliyor birde kaç haftalıksınız
Sahra25 Betul0909 suan 30+1 im canım.. hayır karnımın bi tarafında toplanıyor kafası mı poposu mu bilmiyorum ama kendini oraya dayıyor yatıyor
Sahra25 Betul0909 evet 28 29. Haftalarda daha çok yaptı şimdide içerde durmuyor bide kendimi çok yormuştum o haftalarda sanırım onunda etkisi çok