1prens_1prensesannesi_ Hanımlar 39+2 haftalık hamileyim karnımın üst tarafında bi ağrı, acı hissi var 2 gündür göbek deliği ve göğüs altı hizasında yaşayan var mı acaba bebek hareketlerinden mi acaba
EbCey 1prens_1prensesannesi_ ben 30.haftada yaşamaya başladım. Şu an 35haftanın içindeyim. Bazen ufacık bir sürtünmede elektriklenme hissi oluyor. Doktorum bebeğin dik duruyor. Başını kaburgalarının o tarafa koymuş ondan büyük ihtimalle dedi ama bilemiyorum tabi.
Yldz22 1prens_1prensesannesi_ canım bende 38 haftadayım aynı yerde aynı ağrı var neden oluyormuş öğrenebildin mi
1prens_1prensesannesi_ EbCey Olabilir canım benimki doğum pozisyonunda poposundan dolayı mı oluyor bilemedim acıyor bildiğin
1prens_1prensesannesi_ Yldz22 Valla öğrenemedim canım 39+5de Suni sancı ile doğumu başlattık bebişim şu an 47 günlük oldu bile çok şükür seninde bir an önce ağrıların diner bebeğine kavusursun canm inş 🥰
Yldz22 1prens_1prensesannesi_ aa gözünüz aydın bende yarın 39 olucam hiç bi hareketlilik yok doktorum 40 geçerse suni sancı veririz dedi ama Suni sancı çok zor diyorlar sizin nasıl geçti süreç
1prens_1prensesannesi_ Yldz22 benim bebişin kilosu hızlı artıyordu bayram haftasına denk geliyordu 1 hafta beklersek 4ü geçer dedi onun için Suni ile başlattık kolay diyemem ama çok çok zor da değil ben son 2 saat zorlandım onun dışında normal doğum süreci gibi ilerledi hiç korkma canım sağlıkla kucağına al inş 🥰