ShutUp [silindi] çok kötü oldum insanın inanası gelmiyor ağlıyorum resmen bebeğe mi yanayım gencecik annesine mi of offf 😭
Sevinc44 LezizeNine ben de öyleyim okuduğumdan beri ağlıyorum sadece, birkaç kez yazışmıştık sadece burada ama insan dayanamıyor, içim gidiyor 😔
LezizeNine Sevinc44 hayat bu kadar işte bi var bi yok günlerdir kidste görmüyordum en son attığı postu bile dün gördüm yorumlardan dolayı görünce zaten şok geçirdim melek oldu kendisi Rabbim yavrusunun eşinin yardımcısı olsun 😔
ShutUp [silindi] başın sağ olsun gülçinim rabbim gerçekten kalanlara sabır versin evladına da hayırlı uzun ömür nasip etsin
minismom [silindi] oyy insallah hayata tutunur saka olmasını o kadar cok isterdim ki pek bi tanısıklıgımız yok ama insan yakından birini kaybetmis gibi uzuluyo
[silindi] minismom vallahi ben de öyle kuzum postu gördükten sonra eşine yazdım ama Fatma’nın dönüş yapmasını umarak yazdım. Telefonum kırıldı-bozuldu vs der diye umut ettim. İnşallah egehan savaşçı olur tutunur hayata. Fatma onun için çok savaş verdi
minismom [silindi] bende oyle bisey umuyodum senden haber gelene kdr… bebisten haber alırsan paylasırmısın
nurssmom [silindi] ah miniğim ah 🥺 kader ilk ve son acısını yaşatmış olsun. Rabbim ona hiç acı yaşatmasın inşallah 😢
LezizeNine ikibaloglanannesi ben de orda daha çok aktifim burdaki hesabımın şifresini unuttuğum için kidsteki ismimle yeni hesap açtım burda. Ölümünden emin olmak istedim yanlış haberdir diye düşündüm ama maalesef değilmiş
a-b1 Hiç tanımadığım biri konuşmadığım biri sadece görüyordum sık sık. Ama dünden beri çok üzgünüm.. kendi bebeğime bile bakarken aklıma o yavrucak geliyor.. allahım sabır versin ailesine , biz böyleysek onları düşünemiyorum bile
Minikeller38 LezizeNine duyduğumdan belli ağlıyorum benimde kan pırtılaşmam var ve benimde riskim var çocuklarıma baktıkça içim parçalanıyor 😓😪
LezizeNine Minikeller38 korkutma kendini nolur canım Allahım sana şifalar versin inşallah dilerim Rabbim evlatlarına bağışlasın seni en ufak şeyde insan yavrularını düşünüyor gitsem ne olurlar diye Rabbim hiçbir evladı anasız bırakmasın çok zor 😔
Eslem2112 Minikeller38 canım içini ferah tut allah seni çocuklarının başından eksiltmesin allah ölen bacımıza rahmetler eylesin mekkanı cennet olsun bende duyduğumdan beri çok üzülüyorum 🥺😢