Leylimna Kızım sabah aşı oldu ve sonra yürüyememe kusma ateş halsizlik var normal mi panik oldum saçma sapan videolar da cıkıyor karşıma ne yapıcam acile mi gitsem
AnayimBenAna_ Leylimna ateş belki yan etkisidir ama yürüyememeyi bilemedim. Benimde kızım enjeksiyon sonrası yürüyememişti menenjit aşısının son dozunda. Acile gitmiştim doktor aşı bölgesine masaj yap demişti kolonya ile
3_bebelianne Leylimna Ben sağlıkçıyım ve sadece o aşıyı vurdurmadım kesinlikle bir doktora gidin yan etki vesaire olabilir panik yapmayın
Mfts Sizi korkutmak istemem ama her ihtimale karşı bence doktora gidin. Ne olur ne olmaz çocuk bu. İçiniz rahat eder. InsAllah Bi sıkıntı yoktur.
aslhnkrts9 3_bebelianne neden dolayı yaptırmadınız acaba. Bende korktum şuan eylülde bizimde aşı zamanı bu ara bu aşıyla alakalı çok post görüyorum endişelendim.
Daisyy000 aslhnkrts9 Bende 18ay ve sonrasındaki hiçbir aşıyı yaptırmadım ve yaptirmayacagim. Instagramda Elif.gibi.yasam diye bir sayfa var takip edin. Tüm asilarin prospektuslerini paylaştı, okuyun yaptirip yaptırmamak size kalsın
3_bebelianne aslhnkrts9 Birkaç bulgu var o aşıyla alakalı bende tercih etmedim 2yaş vuruldu başkads vurdurmayacağım özel aşılarıda bir sağlıkçı olarak tercih etmedim🤷♀️
aslhnkrts9 Daisyy000 hemen bakıyorum ya aşı karşıtı değilim hiç bi zaman ama 1 yaş aşısını bile o kadar ağır geçirdi ki kızım artık korkuyorum hiç de iyi şeyler duymadım bu 18. Ay aşısında🥹