Sat a gore 10+1 🌸 crl olcumune gore 3 gun geriden geliyoruz 😌 bulanti bazen, ama kusma yok. Arada mide yanması oluyor. Koku hassasiyeti fazla. Yoğun keskin kokular rahatsız ediyor hatta bazı kokular öğürtüyor. Hafif karnim cikmaya basladi. Göğüs büyümesi ve hassasiyeti vardı zaten bayadır. Yalnız 4-5. Haftalarda kramplarim vardı hic kanamam lekelenmem olmadi ama doktorum önlem amaçlı progestan başlatmıştı hala devam ediyorum. Bu hafta cok kasık ağrım oldu. Geçen hafta kontrole gittiğimde doktor kanama odağı olmadığını söyledi kalp atisi iyi bebek hareketlenmeye baslamis hatta. Rahim büyüdüğü icin normal diyorlar ama cok tedirginim çevremde hep bu haftalarda kalbi durmus hikayeleri dinledim. Biraz etkilendim sanırım. Normal mi kizlar kasık kramplari yasiyor musunuz 🥹 bi dahaki kontrol gelse de görsem diye can atıyorum… onun dışında hic eksi aramıyorum 🤭 tatlı yeme isteği baya fazla. Uyku halleri ilk zamanlara gore daha iyi ama yine de erken yatıyorum yatış sürem uzadı sadece 😌 bazen çarpıntım oluyor bazen de çabuk yoruluyorum…