Gzd80 Kizlar merhaba, 34.haftamda nst kasilmalarim nedeniyle proluton igne vuruldum.. benim durumumda olup, erken dogum riski yasayan var mi?? Proluton erken dogum ihtimalini ne kadar uzatir acaba?
Mel53 Gzd80 çarşamba 34 olucam. Nst de hep sancım çıkıyo. 10 dk ayakta kalayim karnım kaskatı oluyo hep. Ve geçmiyo yatana kadar. Baskı da hissediyorum akşamları meshaneye falan. Bilmiyorum yaa şekerim de var suyum da fazla. İnşallah erken doğurmayız
Gzd80 Mel53 bende kasilmalari hissetmiyorum sadece nst de cikti onceki gun, dun tekrar baktik cikmadi ama igne yapıldı.. size ciger gelistirici ya da proluton igne yapildi mi?
Mel53 Gzd80 ciğer geliştirici yapılmadı. Öbür hafta gidicem açıklık var mı diye bakacak. Bana proluton hap verdi 200 ml
Damlayaz Arkadaşım geçen hafta doğum yaptı 34. Haftada normal doğum bebek 2.200 ve gayet sağlıklı küveze girmedi 😊
Gzd80 Damlayaz aaa ne guzel haber, bazen erken dogum olsa da kuvezde kalmayabiliyor bebekler galiba.. neden erken dogurdu?
Damlayaz Gzd80 Herhangi bir sebebi yoktu bir gece suyu geldi ve sabaha doğumu oldu. Evet solunum sıkıntısı olmayınca sorun olmuyor sorunsuz sıkıntısız doğumlarımız olsun inşallah 💕