elifayc ant2602 ben hep erkek gördüm çevremde ki herkeste erkek dedi bütün teoriler erkekti 13. Haftada kesin kız dedi 😀
ant2602 elifayc benim karnım aşağı doğru. Kızımda yukarıdaydi. Eşim aşağı ama yayvan dedi. Plesanta bebekten aşağıda acaba o yüzden mi diye düşündüm.
ant2602 yasarceyda12 gönlünüzden geçen olsun inşallah. Benimde kızım var sağlıklı olsun ama gönlüm kızım olduğu için erkek evladı da tatmak istiyor. Bakalım sağlıkla gelsinler inşallah
Miinniik Elife2691 ilk gebeligimle alakası yok ilki çok zordu bu kolay ilkinde çok güzeldi cildim saçlarım şuan berbat. 15 haftalik kız bebek dendi 16+6 yüzde yüz erkek :) 2.oglumu bekliyorum. Ama yanılmalar oluyor biraz daha büyüsün bebisiniz insllah gonlunuzdeki olur
Plansizgebe Elife2691 bende aynı senin gibiyim tıpatıp. 12 de kemik yapısını kıza benzetti 14 ve 16 da kesin erkek dediler. Ama hala bi umut var içimde acaba yanlış görmüş olabilirler mi diye 🥲
Rukiyeinci94 Elife2691 13 de erkek 14 de kız dedi bana önce bacak arasında çıkıntı vardı şimdi boş dedi.16 yu bekliyorum biraz geçirip tekrar gideceğim.
Hizliveofkeli İki gebeliğim birbirinden çok farklı. Bir oğlum var herkes bu kız dedi. 10. Haftada doktor da %80 kız diye tahminde bulundu. Sonuç olarak bir oğlum daha oluyor 😂
elifayc Hizliveofkeli 10. Hafta çok erken zaten bence 11+4 te erkeğe benziyor dedi 13. Te kesin kız dedi
TAkilicci Elife2691 14 haftalıkken erkek dedi bir doktor sonra başka bir doktora gittim bana göre bu bebek kız dedi 28 haftadayız kesin kızımız oluyor
Elife2691 Ikra41 çok sivilcelendi özellikle çene bölgem normalde sadece adet döneminde sivilcelenirim
Figen00 Elife2691 merak ettiğim sorular arasında 14 15?te gittim bacakları kapalıydı biraz hareket ettirince tahminde bulundular kız denildi çok şükür erkek kızda var ama bu değişenleri görünce insan korkuyor açıkçası