Ozgle Edanr ben her akşam yiyorum bi tek patlamış mısır aşeriyorum bol su içiyorum peşinden inş zararı yoktur
Askkokuluyavrum Edanr bende yerken korkuyorum ama zararı vardır diye yemek de istemiyorum aslında ama seviyorum 🤧🤧
Edanr Ozgle Askkokuluyavrum herseye zararli diyorlar 9 ay boyunca sut yogurt yumurta meyve yicez heralde😊ama ben dinlemiyrum cok fazla canim ne isterse yiyorum:)
Askkokuluyavrum Edanr evet sağlıklı beslenmek şart gerçekten ama bazen insanın canı zararlı seyler de cekiyor 😂😂
Edanr Haticealasahin tuz atmiyrm yagida az bise atiyorum:)zaten bormalde tuz seker hamur islerini cikrttm:)
Pinkyy Edanr devamlı yemesemde istediğim zaman tuzsuz yada çok az tuz koyarak yiyorum,tuzda çok su içiriyor ondan az koyuyorum..
esractn Edanr niye bi zararı olsun ki mısırın? Yağ ve tuz oranını az tutarsınız eger kilo konusunda zararı var diyosaniz
ozlemturgay Ben yağını tuzunu az koyarak patlatırsanız hiç bir zararı Yok diye biliyorum Ve yiyorum 😊
Ayseosman Edanr kızlar öyle bu bahsettınız kı kaktım kendıme yapcam şimdi yaparsın askımla cok guzel oluyo çayda demledım🍚☕️