biranneadayi1 Kızlar serklaj olmuş annelerin , doğumu nasıl gerçekleşti ? Sancı ile mi Kanama ile mi Suyunuz mu geldi, Ve belirtilerden ne kadar sonra doğurdunuz? Ne kadar sürdü? Ve kaçıncı haftada doğurdunuz ? Bilgi verirseniz çok sevinirim
Guzelanne56 biranneadayi1 hıc bırı olmadı doktorumla günü planladık gıttım dogurdum 37+0 da doğum oldu bebegım gelısmıyordu yoksa dıkıslerımde sorun yoktu 39 u beklıcektık ama bebegımın kalp atışları zayıflıyordu
Kismail1 biranneadayi1 37 de doktorum dıkışlerimi aldı 38+2 de doğum oldu karın ağrısı ile gittim biraz açılmam olmuş şuan tam hatırlamıyorum ne kadar olduğunu 2 sene oldu çünkü sonra ebe suyumu patlatı epidural istedim ve öyle normal doğum oldu
Alyadnz33 biranneadayi1 benim 5 cm açıklık vardı serklaj yapıldı kalpten rahatsiz olduğum için iğne vurulmam gerekti o iğneyi vurulunca birden sancım çoğaldı acil sezeryana alındım bu ikinci gebeliğim digerindede suyum gelmişti ilk bebeğimi de 35 hafta doğurdum bu ikincide 35 hafta da doğdu ilk bebeğim de sorun olmadı ikinci bebeğim yoğun bakımda 9 gün yattı solunum sıkıntısından 1 aylık olduk şimdi çok şükür 40 imizin çıkmasına az kaldı
Melis1825 36+4te dikişlerim alınacaktı fakat dikiş ipinin ucu bulunamadı. Dikişi atan doktor ipin ucunu rahimde bir yere gömmüş. Sonrasında nstye alındım.Nstde sancım çıkınca acil sezaryene alındım.
biranneadayi1 Melis1825 peki size de sorayım , siz kaçıncı haftada serklaj olmuştunuz ve kaç mm olmuştu da serklaj atılmıştı
Guzelanne56 biranneadayi1 ilk bebegım 33 haftada erken doğdu 12 haftada bakmadı doktor çünkü benım o haftada yüksek çıkıyor 20 de birden bıre düşüyor ılk bebegımde öyle oldu. O yüzden bunda önlem amaçlı atıldı 12 haftada rahım ağzına bakmadan
Busbusxle biranneadayi1 uzunluğunu hiç bilmiyorum o an da bilgisiz olduğum için sormak aklıma gelmedi açıklık var dedi ve direk acil yatışım yapıldı zaten
Mrylmz biranneadayi1 ben de şu an 36+2 oldum dün akşam bir diken batması gibi bir şey yaşadım. Sonra kanamam oldu. Özele takipliyim doktor kontrol etti. İp yerinde duruyor ama bebeğin başı çok aşağıda olduğu için ipi germiş. Birkaç gün daha duralım suyun gelmediği sürece kanamam hafif olur dedi. Dikişi almadı. Sancım da çıkmadı o yüzden tutabildiğimiz kadar tutalım içerde dedi. Kendimden rahim uzunluğu kalmamış durumda sadece ip tutuyor orayı. Yani ip alındığı andan itibaren doğum başlayabilir dedi.
Efsunib biranneadayi1 bende gece 12 -12 buçuk gibi avuç dolusu şeffaf akıntı geldi ama nişan olduğunu bilmedim şüphe ettim ama sadece kahverengi ve kanlı olduğunu zannediyordum sonra 2 buçukta suyum geldi kovadan boşalırcasına zaten 3-4 dakika ayakta kaldım suyum bitti lavanoda yıkanıp arabaya bindik 6 buçukta doğum yaptım
Kismail1 Sibelgs 10 dk falan. Bebeği giydir beni giydirdiler doktoru bekledik biraz toplam 30 dk durdum