Ebrcbn İkinci gebeliğim 32 haftalığım diğer kızımı normal doğum yaşadım bunda hala pozisyon almamış doktor bu da normal olur ama ters pozisyonda napcam bu durumu yşayan varmı
Bircan005 Ebrcbn daha çok erken 35. Hafta olduk ama hala ters pozisyondayiz doktorum son dakikada dönebilir panik olunacak durum yok demişti
Kikiriki Ebrcbn kız 32 de girmesin kanala zaten daha erken 36/37 ye hatta 40 a kadar yolu var doğum anında girecek o merak etme 🙏🏽
Ebrcbn Giqu Ay inşallah korktum bugün çünkü kızımı normal doğum yaptım o baya erken kanala girmişti bu biraz geç mi giricek girmezse sezeryan mı diye sordum hayır dedi doktor o da normal olur dedi
Ebrcbn Kkardelenn1 Doğum nezamana denk geliyor hemen hemen aynıyız seninle inşallah döner bu haftalarda dönmesi gerekir diyo bilemedim ya
Kkardelenn1 Ebrcbn 10 Temmuz en geç dedi biraz erken olacak doğumum canım kayıplardan dolayı riske atıp ilerileri beklemeyecek
Kkardelenn1 Ebrcbn evet gerçekten normal çok konforlu tabi doğum sonrası 😅inşallah sağlıkla kolaylıkla gönlünüzdeki gibi alırız kucağımıza
Ebrcbn Bircan005 Ayy inşallah dönsün eger dönmezse benim ilki normaldi ya bu da normal olur deyince dönmeyen bebek için biraz zorlar ama doğurursun dedi ya orda korktum
Cileklibazta Ebrcbn endişelenmeyin döner benimki 30.haftada baş aşağıydı 31de makata döndü 32de baş aşağı şimdi 34 çok şükür hala baş aşağı
Vinidipo Ebrcbn ikinci gebelikte 34-35 e kadar döner merak etmeyin. İlk gebelik olsa biraz zordu ama ikincilerde dönebiliyor. Eğee girebiliyorsanız havuza girin ve suyun içinde takla atın bu bebeğin dönmesine yardımcı olur