Sevdaaeylul Minnaksurpriz ilahi aşk yolunda yol gösteren demek kamili mürşid ismi oldugu için Muhammed saki olacak inşallah tasavuf anlamı baya var ask şarabı dagıtan deniliyor bu bildigimiz şarap degil manevi olarak bir sürü anlamı var♥️
Dilaraa0740 Esraerdgn95 ay aslında bizim oğlanlar Türklükten fırlamış gibi isimleri herkes şaşırıyor biraz😂 Ogeday Göktuğ büyük oğlum Cihangir Aybars ikinci oğlumun ismi olacak inşallah sağ salim kucağimiza almayı nasip etsin Allah’ım🙏🏻
Phyloo Jdjdjdldl allahalla ben türk değil diye duymuştum ama 🤔tarihi dizileri filmleri izleyen birinden hemde 🙄
Dilaraa0740 Jdjdjdldl evet Alparslanin da 3 oğlundan birinin ismi bende çok araştırdım eski Türklere dayanan isimleri çok seviyorum cokda nadirler kesinlikle koymalisin
Esraerdgn95 Günaydın güzel anneler ☺️ her birinizin seçtiği isim çok güzel, bahtları da güzel olsun inşallah🙏🏻 Bende Eymen, Ediz, Alparslan, Atakan, Eray, Uraz isimlerini seçtim ama daha karar veremedik. 😂
Fatmactn_6 Esraerdgn95 karar vermek çok zor kızımın ismi vera daha yeni evliyken bir filmde görüp beğenmiştim o zaman karar vermiştik kızımız olursa koyalım diye. Ama hiç erkek ismi düşünmemiştim şu an hiç biri tam anlamıyla içime sinmiyor 😂 Atilla, Alptuğ, Dağhan bu isimler arasındayım
Minnaksurpriz Fatmactn_6 ay aynı durumdayız ben de kızımın ismini yıllar önce bulmuştum, erkekte tıkandık😵💫 benim de eşim dağhan istiyor daha güzelini de bulamıyorum sanırım öyle kalıcak😁
Fatmactn_6 Minnaksurpriz ayy sorma benim eşimde tamam karar verdik dağhan güzel diye benimde okey vermemi bekliyor bizimde öyle kalacak sanırım😂
Brcnfrt Kereminannesi2147 sizin var mı aklınızda bı isim.. valla eşinizi ikna etmenin bı yolunu bulursanız beni de haberdar edin 😃
Minnaksurpriz Fatmactn_6 bi olmamışlık var gibi sanki %100 emin olamıyorum ama daha güzel isim de bulamadım🥲😁