bereninannesi__ Bana 4 ayrı doktor kız dedi. Ben ve kayınvalidem aynı rüyaları gördük bebek erkek doğuyordu. İçime bir şüphe düştü bunu yaşayan var mı?
Duduperi bereninannesi__ 4 ayrı doktorun aynı anda yanılmış olması biraz düşük bir ihtimal ama detaylı ultrasonda cinsiyeti farklı öğrenen insanlar da var tabi
Alvn3946 bereninannesi__ sanırım aynı duyguyu yaşıyoruz 2 kere kız denildi iki gün öncede detaylıda da kız dediler ama başından beri erkek hissediyorum rüyamdada hep erkek görüyorum doğana kadarda içimdeki şüphe kalacak erkek olabilirmi diye rabbim gönlümüze göre versin inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi
Papatyam_42 Alvn3946 psikolojik olarak görüyor olabilirsiniz erkek diye kendinizi çok kurmuşsunuzdur bilinç altınızda kaldığından dolayıda rüyada erkek görüyorsunuzdur
bereninannesi__ Alvn3946 Aminn inşallah. Benim detaylı da da kız dediler. Benim belki psikolojik olabilir ama aynısını eşimin annesi de görünce bi korkmadım değil. Sağlıklı olsun en önemlisi o ama doğuma ⅘ hafta var ve tüm hazırlık kıza gmre yapıldı 😃
Alvn3946 Papatyam_42 haklısınız aslında çevrem beni bu psikolojiye itti erkek diye diye benide o şekilde kabullendirdiler
bereninannesi__ Fatma5806 benim detaylı da da kız denildi ve benim bebeğim yüzünü göstermediği için 3 kez üst üste gittim hepsinde tekrardan inceleme yaptı. 27. Haftaya kadar
bereninannesi__ adatuna tabi ki. Benim rüyalarım çıkar ama genelde. Aynısını kayınvalidem de görünce içime kurt düştü 🥹
Mucizemyoldaaa_ bereninannesi__ canım erkek bebek daha net fark ediliyor zaten 2 ayrı doktor gördü ikisi de erkek dedi gösterdi çok net gördük dün detaylıya gittim orda da kesinleşti zaten erkek olduğu
bereninannesi__ Mucizemyoldaaa_ bence de öyle doktor 22 haftalıkken netleştirmişti hatta çizgileri belli 3 çizgi gösterdi yani ama ne bileyim. Ben bi detaylıya girdim memnun kalmadım bide başka yerde girdim hepsi kız dedi 🥹