Minikcivciviimm Kizlar diofol kullanıyordum ben bugun aile hekimine gittigimde istersen folik asit yazayim dedi folbiol yazdi nasil sizceeee???
Sarees Minikcivciviimm bende prof hocaya gidiyorum gebeliğe hazırlık süreci ve gebelikte hala onu kullanıyorum
Nur19977 Minikcivciviimm folbiol kullanma banafa onu yazdılar kullandım eczacı sakın kullanma yüksek mg var dedi
usernameimza Tup bebek tedavisinde belirli sureli kullanilan folad seviyesi yuksek ilac doktor verdiyse vardir bildigi
Minikcivciviimm usernameimza aa bilmiyordum kadın doğumcu yazmadi valla aile hekimi yazdi parayla alma disaridan dedi. İyidir aile hekimi ilaç yazma konusunda istedigimizi hep yazar insallah dokunmaz bana o zaman fazla gelmez. Gerci folik asitin fazlasi vucuttan atiliyormus oyle duymustum
deryakrgz Minikcivciviimm bende eşim Akdeniz talesemi taşıyıcısı diye yüksek dozda kullandım. 22 haftadayız çok şükür ikimizde iyiyiz. Bana da demişlerdi vücut alması gerektiği alır geriye kalanını idrarla dışarı atar diye. Ama ne kadar doğru bu bilmiyorum..
endlesslove1 8143 ben kullanıyorum doktorum da bıraktırmadı bitene kadar kullan sonra bırak dedi yarım alıyorum bende bir tanesi ağır oluyormuş
Ssmombe Bende profa gidiyorum doktorum kesinlikle Folbiol kullanma dedi 5 mg çok yüksek doz gereken doz ise sadece 400mcg ve fazla kullanımı da yine çocukta anomalilere sebep olabiliyormus YouTube’da internette doktor videoları var çalışmalarla ilgili