bulutunannesi33 Kızlar kan sulandırıcıyı bıraktım ertesı gn ayak bılegımın ıc tarafında morarma oldu ve agrı basladı gun gectıkce arttı ve şişlik olustu oncelerı odem oldu falan heralde dedım 36hafta olduk ama bugun aklıma geldı corospını bıraktıkdan snra basladı bu agrışişlik morluk sizce kontrolu beklemeden gtsemmı doktora hamılelıkte bacaga atan pıhtı rahatsızlıklrını cok duydum da 🤔
Esrakse Ben de kullanıyorum iğne olarak. Henüz 6 haftalık hamileyim ama yerinizde olsam muhakkak doktora görünürdüm
bulutunannesi33 Esrakse bu ucuncu bebeısım hepsınde 34-35haftada brkdm bıse olmadı ama bu bebıs de agrı okdr ckkı ustune basamıyrm persembe kntrolumuz sezeryan gunu alcakdım ptesı gıdeyım en ıyısı ben
MehmetAkifZeli Bende coraspin kullanıyorum bu normal Doğuma engel mi bilginiz var mı kızlar ya daha doktorumla Doğum hakkında konusmadık 12 haftalık gebeyim çünkü aklıma takıldı merak ettim
Zhlcnr MehmetAkifZeli ben daha yenı gıttık doktora sordum canım ben hem coraspın hem ıgne kullanıyorum normal Doğuma engel degılmıs kesınlıkle oyle bırsey yok dedı
MehmetAkifZeli Zhlcnr ay şuan çok sevindim başka bir sıkıntı çıkmazsa allah izin verirse çok istiyorum normal doğum olsun 🤰
Mz93 bulutunannesi33 sana tavsiyem aksatma Allah vermesin pıhtı atarsa senin için büyük sıkıntı olur. Şimdi ağrı olması riskli bilgin olsun