Nazli_3009 1melekannesi3858 birden bardaktan boşalırcasına kanama olursa hemen gel demişlerdi normal adet kanaması ve bir tık fazlası normal
1melekannesi3858 Nazli_3009 haaa tamam benimki yok denilecek kadar az canım leke şeklinde normal ozmn
Eren1 1melekannesi3858 benım ağrım var aşağıdan affederseniz bu normalmı bende 27 si oldum ama benımkı ayrıntılı kürtaj değildi sadece kese kalmıştı çıkartılar
1melekannesi3858 Eren1 anestezisiz mi oldun canım.beenim bebeğin kalp atışı olmadığı için oldum pıhtıli kanama hiç olamdi kurtajdan sonra
Eren1 1melekannesi3858 evet anestezi almadım ilaçla dediler direk yatıralım korktum özele gittim evet kalbı durmuş dedi bır hafta bekleyelım dedi altıncı gün hafif kanama diğer gün yoğun ağrı kramp sancı dayanılmaz ama aşırı açılmam olmuştu acile kaldırdılar benı çatalda dırek aldılar uca ınmıştı hanı dayanabılsem evde düşerdide sezeryan yerim cok ağrıdı dayanamıyordum sankı canlı sezeryan yerimden bebek çıkcak gibi ağrıyordu
Eren1 1melekannesi3858 bende korkmayıp keşke dırek kürtaj olsaydım ben sonra keseyi kürtajla aldım dıyelım
Eren1 1melekannesi3858 geçmiş olsun rabbım yaşatmasın birdaha ben yine ağlıyorum cok zor bir süreç bu
1melekannesi3858 Eren1 aynn öyle. Canım.allah kimseye yaşatmasın geçmiş olsun sizede ama ağlama imtihan dünyası yapacak bisey yok rabbim dahada hayirlisini nasip eder inşallah isteyen herkese rabbim.kimsenin kucagini boş koymasin kimseyi de kimseye imrendirmesin