GirlandBoy_Mom fallikabla 22 yaşındayım istanbuldayım 1 kızım var 33 haftalık hamileyim oğluşu bekliyoruz💙
SltnYldrm BuyurCanim Selam hoşgeldin 🤗 Ben sultan 42 yaşındayım 38 haftalık gebeğim ilk gebeliğim 🫠 Tanıştığıma memnun oldum 🌸
Flz8386 SltnYldrm merhaba bende 42 yaşındayım sınır sayıdayız hamilelik için nasıl gidiyor bir sıkıntı yoktur inşallah bende istiyorum ama olmuyor
Yazmelegi_ BuyurCanim Hoşgeldin ❤️ 24 yaşındayım 22 aylik kızım var nasip olursa ikinciyi düşünüyoruz ❤️
Flz8386 Bende 42 yaşındayım bir tane oğlum var tanıştığıma memnun oldum güzel arkadaşlıklar ediniz inşallah desteğe ihtiyacım var moralim bozuk iyi değilim kendimi toparlamam gerek
Edasahiin Ben Eda 26 yaşındayım 1 kızım var ismi Ada Yaren 2 yaş 2 aylık şimdi tekrar hamişimm 10+2 haftalığız istanbulda oturuyorum arkadaşlık taliplerimi bekliyorum shahshwhdh
yildizz13 BuyurCanim merhaba canım ben Yıldız. 28 yaşındayım. 1 oğlum var 3 buçuk yaşında şuanda da 21 haftalık hamileyim inşallah kızım olacak 🥰
Canan1991 BuyurCanim merhaba bende canan 34 yaşında İstanbul’dan katılıyorum 34+3 haftalık hamişim bir kızım olacak inşallah 🤰🥰
Asteriaa BuyurCanim 26 yaşındayım haziranın 7sinde 27 olcamm senenin sonunda da ilk bebisim olcak ismim ayse nur 😄😄🥰
1andonly Merhabalar ben 33 yaşındayım 4 yaşında oğlum var ikinci gebeliğim 9 haftalık ikinci kez anne olmaktan çok korkuyorum gözüm korkuyor doğumdan falan değil korkum tamamen yetebilme korkusu bunun dışında İstanbul da yaşıyorum
BuyurCanim 1andonly o yetinebilme hissi anne olduktan sonra hep oluyor hayattımızda anellik başlı başına zor ve stresli olsa da bize bakan iki çift tatlı göz tüm yükümüzü hafifletiyor.korkulacak hiçbir şey yok canım benim 4 yaşında ki oğlunda bebeğine çok iyi abilik yapar.Eminim ki sen de çok güzel bir şekilde yetistirirsin iki evladını❤️