bebek_29 sonbahar_2322 sağlıcakla kucagına alırsın insallah canım 👶🏼 ilk çocuğun heralde canım kız bebiş mi bekliyorsun erkek bebiş mi?
Fahriye41 sonbahar_2322 16+5oldum kuzum 3 4 gündür aşırı kasik ağrım var şuan üzerimde aşırı bitkinlik bacak ağrısı var yürüyen iskelet gibi bıraksan yerimden bile kalkmam sen nasılsın kuzum
Fahriye41 sonbahar_2322 oyy maşallah Allah bağışlasın kuzum inşallah kucağına sağ Salim alirsin cinsiyet belli mi
Alya05 sonbahar_2322 10 haftalık İyi değilim canım sıkılıyor uzanmaktan bıktım sıkıldım telefonda uğraşacak bişi yok Tv desen izleyecek bişi yok bilmiyorum ya sıkıldım püfffff Bayramdan sonra ev taşıcaz nasıl yapacam onu düşünüyorum
sonbahar_2322 Alya05 O kadar haklısın ki. Yapacak hiç bir şey yok Sıkma canını herşey hal olur ☺️🙏🏻 sağlıkla kucağına al inşallah 🤍🤲🏻
Eflalinda Alya05 aynı durumları bende yaşıyorum 10 haftalık olduk ve taşınacağız 9 aylıkta bebem var 😅
Alya05 sonbahar_2322 evet hal olur Allah’ın izniyle insan stres oluyor. Amin Allah razı olsun cümlemiz inşallah 🌸
Havva-Saribas 27+3 olduk benim gibi her gece rüyasında doğum yaptığını gören varmı ben her gece görüyorum neden acaba
sonbahar_2322 Havva-Saribas Hiç doğum yaptımı görmedim ama Rüyamda çoğu kez bebek gördüm kucağımda Sağlıkla kucağına al inşallah 🤍
Alya05 sonbahar_2322 sanki bunalıma girmişim ya her günüm aynı geçiyor çocuklarla uğraş. Yemek iş güç. Hep halsizim be uzanıyorum herşey üstüme geliyor y
GirlandBoy_Mom sonbahar_2322 iyi diyelim iyi olsun 33.haftama girdim enerjim tavanlar da ama kasılmam oluyor işte tutuyorum kendimi 🫠
Alya05 sonbahar_2322 Allah daha iyi etsin. Bende batmanlıyım Nevşehir güzeldir geçen sene geldik 2 gün kaldık orda balonlar için sabah namazında kalktık görmek için 😀😀