bebekkkkkkk000 Kızlar bugun adet oldum ama sildikçe kırmızımsı geliyor pedime hafif kahverengi normalde pedimin dolması lazım pedimde doğru düzgün birşey yok diyebilirim bu neden olur. Tam sökülmek için ne yapmalıyım başına gelen varsa yazsın lütfen
Alya05 bebekkkkkkk000 acaba üstüne göreme olabilir mi. Tedbir amaçlı test yapın gebelik yoksa söktürücğ şeyler için
Esmakeskin Kürtajdan sonra 2 ay bana öyle oldu normalde dolu dolu adet olan ben şok olmuştum öyle olunca . Kekik çayı içiyordum hemen sökülüyordu
bebekkkkkkk000 Esmakeskin aynen bende oyleyim şuan Kekiği kaynatıp mı içiyoruz demleyip mi içiyoruz canım
bebekkkkkkk000 Alya05 Adetim pazartesiydi pcostan geç oldu zaten sol yumurtalıkta kist var dedi. Bugun oldum normalde sökülürdüm sökülemedim bir türlü böyle olunca rahatsız oluyorum ama üstüne görme olduğunu pek sanmıyorum ama nasıl birşey bilmiyorum yarında sökülmezsem olmadı bir test yaparım sonrada söktürücü şeyler kullanırım
Alya05 bebekkkkkkk000 anladım yinede her ihtimale karşı test yap ona göre ilaç iç bazen hiç ummadığın anda oluyr
Esmakeskin bebekkkkkkk000 aynen test yap öyle garantile . Ben 2 ay korunduğum için emindim direk içmiştim tabi lekelenmeyi gördükten sonra
bebekkkkkkk000 Esmakeskin Biz korunmuyoruz çocuk istediğimiz için garantileyim oyle yapim canımsın çok sağol 😘😘
bebekkkkkkk000 Alya05 İnşallah öyledir 🥲 Aynen canım işimi sağlama alayım ondan sonra kekik çayı soğan suyu ne varsa içeyim peki üstüne görmeyse bile yarın çıkarmı idrar testinde
Esmakeskin bebekkkkkkk000 rahim filmi çekilicem bir de genetik testler çıkıcak diye 2 ay korundum bende sonra korunmayı bırakınca hamile kaldım bende . Rabbim sana da nasip eder inşallah ❤️
bebekkkkkkk000 Alya05 Yarın cumartesi inşallah yakınımdaki eczane açıktır. Awox bulabilirsem ondan alıcam o teste güveniyorum canım
bebekkkkkkk000 Esmakeskin Çookk sevindim senin adına 🫶🏼Sağlıkla kucağına al 🤲🏼🤲🏼güzel duaların için çok teşekkür ederim inşallah nasip olur 4 senedir biraz yoruldum herşeyin hayırlısı olsun🤲🏼♥️