Eesraaaa ayyyy tam adamına denk geldin
Ben 38 haftalık hamileyim profilime bakarsan bende sormustum bunu ilk haftalards kontrole gittiğimde öğrendim bende doktorum problem olmaz demesine ragmen internete yazdığım her şeyi okudum kafamı o kadar çok karıştırdım ki moralim inanılmaz bozuldu 2.03 farklı doktora gittim bir ay içinde , şimdiye kadar kadar kadın doğum uzmanına kontrole gitmiştim hiçbiri bana bunu söylememişti, resmen kendime gecemi gündüzümü zehir ettim sakın canını sıkma eğer bebek yerleştiyse bir problem olmaz riskli gebelik diye okumustum internette hic sıkıntı yasamadım inanılmaz aktif bir hamilelik süreci geçirdim günde 8 saat ayaktaydım hiçbir problem yaşamadım ne kanamam oldu ne ağrım gittiğim doktorlar önemli olan bebeğin yerleştiği yer ve bebek yerleştği ise bir problem olmaz demişti cok sukur bi sıkıntıda yasamadım hatta en son gittiğim doktor bu çok büyük bir problem değil ki bunu sana doktorun söylemesi bile çok yanlış demişti sakın canını sıkma canım şu an o kadar pişmanım ki o zamanlar üzüldüğüm için gece gozume uyku girmiyordu kendi doktorum bile rahmimin t seklinde olmasını unutmustu hic konusmadık bile bidaha dusunme bile sakın sıkıntı stres yapma kendineee