Kubra001111 yagmurcoskun ya artık her an gelebilir ananas hurma ilişki labor hareketler bunları yapıyor musun korunmasız ilişki de kolaylaştıyormuş
yagmurcoskun Kubra001111 eşim kıbrısta ben tr’deyim doktorum perine kasların çok gergin dedi. Plates yapıyorum o mu daha fazla gerginleştiriyor acaba? Perine masajı yap dedi ama yapamıyorum canım yanıyor
Denizgiller Kubra001111 devlet takipliyim ssvd için bütce gerekli malesef o yüzden düşünmedim. Evet oluyor ama genelde su içmediğim zamanlar o yüzden cok dikkat ediyorum bide ben ilk gebelikte son haftalarda ödem tutmuştum o olmasın diyede bol su içiyorum eğer sizde fazlaysa mutlaka idrar tahlili verin
Kubra001111 Denizgiller yok bende bişey çıkmadı sadece enfeksiyon onun içinde antibiyotik kullanıyorum 5 günlük, devlette de mi ücret oluyo ,
Denizgiller Kubra001111 onlar ssvd riskini almıyor antalya şehir hastanesine gidiyorum hiç lafı bile geçmedi doktorumla
Kubra001111 yagmurcoskun bilemedim ki gerginlikten kastı ne acaba yaptığınız sporları söyleyin içinde tetikleyen var mı
aysegull01 Kubra001111 33 te şu an an doğsa bile bişey olmaz dedi 35 oldum şükür en azından 36 yı görmek istiyorum 🥹
Kubra001111 aysegull01 evet ya inşallah doktorum bana da bu haftada veya bundan sonraki haftada doğsa da bişey olmaz Allah’ın izniyle dedi
Ngny Bende 35+3 üm pazartesi salı nst de düzenli sancılarım çıktı. Yatış önerdiler kabul etmedim evde dinleniyorum. Erken doğar diye yürüyüşü platesi bıraktım. Pazartesi tekrar nst bakılacak sonra tekrar başlayacam inşallah yürüyüşe.
Kubra001111 Ngny sancıyi durdurmak için serum falan verdiler mi veya acilmanjz var mı sancidan dolayı
mrsyildizmom Melissayda hem de nasıl yatmak istiyor :( uykuya dalmaya korkuyorum oğlum tek kalır bir şey olur diye. Şükür az kaldı son 2-3 hafta Allah’ın izniyle sağlıkla kucaklarımıza alalım 🤲🏻
Ngny Kubra001111 yok canım serum vermediler sadece ciğer geliştirici iğne verdiler. Açıklığım hiç yoktu sanırım o yüzden serum takmadılar.
Sdanur1 Kubra001111 35+2 bugün nst girdim hic sanci yok . Ama mide yanması aşırı aşırı ejderha gibi ateş çıkaracağım rabbim yardımcımız olsin
Kubra001111 Sdanur1 yoğurt muz soğuk süt icebilirsin bide soda rahatlatıyor ayy sağlıkla kucağımıza alalım benimde vücudumda ara ara kaşıntı oluyo karıncalanma gibi ona dayanamıyorum