Asi89 Slm kızlar 20+4 haftalık hamileğim haftam küçük olmasına rağmen çok haraketli bebişim var bugün haraket edince vajinamda tepişiyomuş hissi oluyo sanki çıkmak ister gibi aynı durumu yaşıyan var mı bilgisi olan yazarsa sevinirim😔
Htc4345 Asi89 maşallah sizin ufaklıklara ben 28 hafta oldum böyle tembellik görülmemiş varlığımız yokluğumuz belli değil 😀😀bazen acaba hamile değil miyim diye soruyorum
Asi89 deniz_95 haftam küçük diye korku sardı içimi ilk defa oluyo placentam da önde riskli gebeliğim var😞placebta önde olduğuna göre hissetmemem gerekiyo vajinada diye bi tedirgin oldum
Gzmygtasf Asi89 bende aynı durumdayım plesenta aşağıda bebek de asagidan vurup duruyor bende korkuyorum valla
Asi89 Minikbebegimveben çok açayip sizinki hareketlimi haftamız aynı benimki maşallah hiç durmuyo ilk hamileliğimde çok az hareket ediyodu bu durmuyo
Minikbebegimveben Asi89 Benim hareketlenme yeni başladı sadece yemeklerden sonra minik hareketler hissediyorum
Asi89 As38- çok açayip canım hareket edince vajinamda batma gibi sanki elleriyle itiyo gibi anlatamıyorum değişik bişey
MrvCgn Asi89 ya suan yorumunuzu okuyunca yalnız olmadıgımı gırdum sevındım sankı tırmalıyo cok tuhaf 3. Gebelıgım ılkkez oluyo boyle 😀18 haftalıgım
MrvCgn Gzmygtasf bana plesanta asagıda falan demedı oyle olunca basından berı mı asagıda dıyor doktor?
ddefnos Asi89 22 olucam benimde 2 3 haftadır oyle bazen vajinayi elleriyle kurcalıyor gibi bazen taa midemde hissediyorum hiç belli olmuyor ayakları elleri denk geliyor bence tepindikce öyle hissediliyor sanirim