Ranni eğer imkanı olan şeylerse alıyor. Hamilelik başlangıcında çok stres yapmıştı ne yapıcaz nasıl geçinicez diye çünkü düşük riskim var çalışamıyorum o dönem biraz tartıştık.(küçük odamızda eski bir yatak var ben odaya uygun bir yatak almak istiyorum çocuk odası olsun istiyorum orasını o yüzden bi didiştik boşu boşuna) ama şimdi eline toplu para geçti hamilelikten dolayı yüzüklerimi takamıyorum diye doğum günü hediyesi yüzük aldı bir tane bilelklik beğendim onuda aldı yanında. Sene başında iş yerinden toplu para gelicek o zaman sana istediğin takıyı yapıcam diyor. Bazen bunalıyor sıkıyor bazen her istediğimi alıyor. Her doğum günümde bir takı alıyor ben demişim kolye istiyorum aklında kalıyor gidiyor onu alıyor geçen artık karnımı kıyafetler sıkıyor dedim tamam çıkalım alışverişe dedi. Şükür elinde olanla yapabildiğini yapıyor kısıtlamaz. Ama eşimin bir kuzeni var o saçma bu saçma herşeyi kısıtlıyor cimriliğinden herşeye başka bahane buluyor. Ama bende eşime karşı öyleyim her zaman her istediğini aldım. Bir dönem taktı çok büyük bir markanın parfümüne kendisine para harcamaya kıyamadı ben hemen gidip aldım çünkü oda bana karşı aynı. Biz kendimize cimriyiz ama birbrimize elimiz çok açık. Eşimin bir kuzeni var mesela nişanlısına her gördüğümüzde bir takı almış oluyor ama çocuk onu aldatıyor. Sevginin parayla ölçüldüğünü düşünmüyorum kişilikle alakalı kesinlikle. Ama ben cimri biriyle yapamazdım