akcby Rutinde özele gidiyorum ama doktorum 17-18. Haftada görürüz dedi bir de devlete randevu alsam kaçıncı haftamda gitsem bilemedim şu an 13. haftamdayım tam
Kara96 akcby ben 15 haftalıkken gttim söylemedi daha zamani var dedi doktor bana bende 1 hafta sonra özele gttim tam 16.haftada özelde öğrenmiş oldum devlette hemen söylemiyorlar
Phyloo akcby devlet 16 da söyler özel 12 den itibaren söyler ben 13+2 de öğrendim özelde. Doktor sana niye öyle bir tarih vermiş özel erken söylüyor normalde 🤔
ant2602 akcby ilk kızımda 16. Haftaya kadar dememisti doktor. Ama bu hamilelikte 11+2 de kız gibi görünüyor diye yorum yaptı devlet hastanesi.
Anneoldum2 akcby detaylı bakmıyor bazıları ben bi doktora 15 de gittim oturuyor göstermiyor bebek dedi 16 haftalıkken başka doktora gittim çok ilgili ve çok detaylı inceledi o bildi
luna27 akcby Benim devletteki doktorum 16′dan önce söylemiyorum dedi. Randevu günüm 17.haftadaydı ve 17.haftada öğrendik. Bence görüyorlar ama riske atmıyorlar, bebeğin büyümesini bekliyorlar 😇
akcby luna27 evet bir de erken haftalarda söyleyince aldırma olayları oluyormuş cinsiyet kaynaklı risk almıyorlarmış diye duydum inşallah doğru değildir🥲
babyprensesmom Devlet hastanesine bu hafta salı günü gittim 13. Haftamdı kız görüyorum dedi bakalım sonuç inşallah değişmez 🩷
luna27 akcby Evet, onu ben de duydum ne yazık ki ve bence doğruluk payı da vardır. Bu ülkede ne insanlar var !!