Edizhr Kızlar Allah aşkına hazımsızlık yaşayıp şunu yapıyorum da rahatlıyorum diyen varmı dün geceden beri midem taş gibi karnım aç ama asla canım birşey istemiyor içimi ateş basıyo midem bulanıyor maden suyu falan içtim bana mısın demedi
Bebegimibeklerken__ Edizhr Kefir öneririm benim de bağırsak problemim var ve midem de ekşiyordu bu sıralar ama o çok rahatlatıyor
020525 Edizhr rennie şuan beni en azından 1 saat rahat ettiriyor. Gaviston kullan dedi onuda alicam denicem
Baby-1 Edizhr ben de aynı sıkıntıyı cekıyorum sureklı yemek yemeye korkar oldum ☹️ sodalı ayran ıcıyorum benı rahatlatıyor bır de kırmızı elma yanmayı alıyor.ama gecmezse gavıscon ıcıyorum
Edizhr Nurkry kefir de bir kere içtim ekşi ekşi geldi bozulmuş yoğurt gibi bir daha ağzıma suremedim ya😔
Edizhr Bebegimibeklerken__ ya kefirin tadı bı bana mı kötü geliyo acaba hangisini tüketiyorsunuz farklı farklı mı yoksa tek çeşit mi bu kefir bir kere içtim hatırlamıyorum
Bebegimibeklerken__ Edizhr şu an a101 den aldık o daha hafif içimli sütaşa göre bi de onu deneyin 😊 bende bayılarak içmiyorum her gün yarım su bardağı kadar kâfi
Ysfansi Edizhr Eker’in kefileri iyi oluyor ben ilk meyveli aldım alışmak için şimdi sade içiyorum ama eker markası hariç içemiyorum midemi kaldırıyor çok
Edizhr 020525 yanma hissi gitti ama midem sanki çok yemişim de dolu gibi hazımsızlık var ayağa kalkınca falan aşırı bulanıyor midem hazımsızlığa da iyi geliyor mu o şurup
020525 Edizhr denemedim ama deniceyecem bende şu bile içemiyorum davul gibiyim midem dolu gibi rennie cigeneme tabletiydi
Edizhr Baby-1 😭😭ayy demeyin daha yolun başındayım bugün ne yataktan cikabildim ne diğer çocuklarımla ilgilenebildim ne ağzıma lokma koydum hala öyle yatıyorum
Edizhr 020525 öylemi bende şurup sandım canım salı günü kontrolüm var Dr söyleyeceğim artık ne verirse