Mel53 Kızlar şekeri olan ve doğum yapmış anneler... hepinizin doğumu suyunuz fazla olduğu için erken mi oldu? Benim şekerim var, suyum fazla, bebekte 3 hafta önde. Bu durumda erken doğum riskim var dimi? Benim gibi olan ve vaktinde doğuran var mı
crazygirl Mel53 bende aynı sizin gibiyim gebelik sekerim var bebeği suyu da fazla ve bebek 2 hafta önce 31 haftaligim
Hanife_ Mel53 henüz doğum yapmadım 30+4 üm şekerim var bizde 3 hafta önden gidiyoruz baş boy kilo olarak 3. aydan beri insülin kullanıyorum 37. haftada sezaryen dedi dr
Serays Mel53 gebelik çekerim vardı fakat öyle uçuk kaçık değerler değildi fakat sınırın üzerinde çıkıyordu hep. Yürüyüş ve diyetle kontrol altına alabildim. 39+1 de 3.500 normal doğum yaptım
Mel53 Kabem yaa :(( benim 28 den beri bebek hep 3 hafta önde gidiyo. Bana da insülin vermedi. 37 desiniz demek, ayy yaa darısı başıma inşallah😓😓😓
Mel53 Kabem benim de yapmam gerekiyor aslında ama alet alamadım bi türlü. Var. 50 lik yükleme yapıldı 150 çıktı. 130 üstü sıkıntılıymış :((
Nira Medinee evet benimde doktorum normali destekliyor şimdilik 29+1 çok erken daha ama gebelik şekerime rağmen sezaryene gerek yok diyor bakalım zaman ne göstericek😌
Amsya Valla bende 40+1im şekerim var ve basindan beri iki hafta önden gidiuodu ama hala gelmedi oğlum bekliyoruz
Mel53 Amsya ayyy yaa inşallah bana dua edin biz de öyle olalım. 🤲🏻🤲🏻 Sancınız kasılmalarınız falan oluyor muydu
Amsya Hanife_ ben diyetle atlatmaya çalışıyorum dikkat etmedigim de 200 bile çıkıyo diyet yapıyorum hergun olcuyorum düzenli şimdilik en fazla 140 cikiyo
Mybabyboy_ Hanife_ canim benim doktorum annede seker varsa bebekde seker dusuk oluyor bu yuzden solunum cihazina bagli kala bilir ve ya kuvoze girir dedi.ciger acici iyne kullandim.35 hafta 6 gunum.hatta kanamam oldu ama yinede yatak istirshet yapiyorumki en az 37 ni goreyim
Amsya Mel53 yok normal hamilelikte olan kasilmalar oluyo şimdi ne açılma ne sancı var gelmeye niyeti yok hiç . Icinizi ferah tutun kötüyü getirmeyin aklınıza
Mel53 Hanife_ bana insülin vermediler yaa. Aynen bizde 4. Aydan sonra omuzları bacakları kafası vs her şeyi ilk 2 hafta öndeydi son 1.5 aydır 3 e çıktı. 34 haftalığım, 37 gözüküyor. Çok korkuyorum erken doğar diye
Medinee Nira aynen benimki de öyle 🙄 son haftalarlardayım ancak korkmaya başladım bebeğe zararı olacak diye
Hanife_ Amsya bende hergün ölçüyorum iğne kullandığım halde özellikle kahvaltıdan sonra 240-250 lerde hergün korkuyla yaşıyorum
Kabem Enimde 2 sezeryanım var diye zorunlu sezeryan olucam 38. Haftada yani haftaya doğum inşaAllah şekerin doğumda bi tehlikesi varmı acaba
Amsya Hanife_ sizinki baya yüksekmis ama beslenmek önemli bide stres den cok cikiyo diyet yapıo musunuz
Hamiayto Hanife_ kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta kibrit kutusu kar az yağlı Beyaz peynir bir dilim çavdar yada btam buğday 3 tane zeytin salata domates yiyebilirsin bir dene fazla yükselmiyor ozaman bir iki lokma başka bişey yesem 200 leri buluyo
Hanife_ Amsya diyet yapmaya calışıyorum okula gidip gelirken düzenli yemek mümkün olmuyor sıfır stresli bi hayatım var artık coğunlukla bebekten olduğunu düşünüyorum dikkat etsemde cıkıyor