Fridae Kızlaarr Emir ismi nasıl sizce? Yani hiç emir diye erkek çocuğu görmedim nasıllar sakinler mi efendiler mi tanıdığınız emirler nasıldı😍
Ayseguls_baby Fridae kuzenim var Emirhan ismi çocukken çok hareketliydi şimdi koca delikanlı oldu çok efendi çocuk. Eşimin kuzeninin oğlu da var Emir Alp ismi 7-8 yaşlarında aşırı hareketli yerinde asla durmuyor.
ayssss1 Fridae 36 haftalık oldum 10 haziranda hayırlısıyla doğumum var 🥰ismine daha yeni karar verdim diyebilirim çok düşündüm içime sadece bu isim sindi bütün çıkıyor kulağa da hoş geliyor
Fridae ayssss1 ayy az kalmış benim daha 10 haziranda detaylı ultrasonum var 21. Haftadayım sağlıkla gelsin inşallah😍 bende isim konusunda zamanım varken iyice düşüneyim dedim
Fridae Ayseguls_baby gerçi bu devirde aksi mümkün değil koyulabilir bir isim yani :) ama çocuklar isimlerini taşırmış buna inanıyorum gerçekten o yüzden isim düşünürken o isimde olan kişilere bakıyorum 😅
Ayseguls_baby Fridae patronumun oğlunun ismi de emirdi çok efendi biriydi gerçekten abim gibi çok severdim 😀