fatmaanuurr22 Ahsenmira evet nstde düzenli sancı çıkmadığı sürece sorun olmuyor bu sancılar normalmiş
_tugcee fatmaanuurr22 Bende şuan 30+1 im. Maşallah ilk günden bu yana baya hareketli benim kız🤭hiç durmuyor yerinde. Ve ilk günden bu zamana kadar hep baş geliş benimkide. Ama benim ikinci sezeryanım olacak nasipse🙏🏻Ara ara mide yanmalarım, nefes darlığı ayaklarda hafif şişlik var şuan içinn
fatmaanuurr22 _tugcee hayırlısı olsun inşallah canım 🙏 benimde mide yanmalari oluyor nefes darlığı zaten arşa ulaştı iki adım yürüsem bile nefesim daralıyor hemen
Meri3535 fatmaanuurr22 30+0 bugün doktora gittim 1650 kg 40 cm olmuş miniğim. Kasılmalarım var maalesef iki gündür kötüydüm direkt dayanamayıp gittim bugün 5 hafta daha dayansın dedi doktorum. Hadi dedim inş. Serkilajlı olduğumdan zaten sürekli yatıyorum. Onun haricinde iyiyiz iki hafta da bir görünüyoruz nst ye giriyoruz sürekli. Sezeryan yada normal doğum hiç fark etmez hangisi uygun yada daha kolay olacaksa o olsun. Kesin sezeryanlar hariç bence süreçte bebek karar veriyor nasıl gelmek istediğini. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inş 🙏
fatmaanuurr22 Meri3535 maşallah 🧿 inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız canım bol bol dinlen doktorun da dediği gibi bari biraz daha sabretsin inşallah zamaninda gelir 🙏
Emsalsiz 32+1 haftalıgız 2 hafta önce 1.850 gramdı kızım olacak skar gebelik oldugu ıcın gununu beklemeyecegız 25-30 Haziran’ arasında sezeryan dogum olacak insallah biraz rısklı bir gebelik ve dogum olacak insallah sag salım bebıslerımıze kavusuruz🤲
Kvrck06 fatmaanuurr22 ben de çarşamba günü gittim 30+1 kilosu 1700 dedi başı aşagıdaymış doğum pozisyonunda şu an dedi ve maşallah çok hareketli bir oğlum var saglıkla gelsinler inşallah 😍
Htcilbay fatmaanuurr22 31 haftalik ikizlere hamileyim. Nefes alacak yerim kalmadı. 5 haziran gidecez bakalım büyümüş ler mi minik erkeklerim 🥰 hareketleri baya sertlesti sağıma dönsem ayrı vuruyorlar soluma dönsem ayrı vuruyorlar. Sirt üstü nefesim dayanmıyor göbeğim geriliyor. 10 tane yastıkla kari koca gibi olduk.🤣sağlıkla doğar inşallah yavrularımız.
ikibebekbiranne_ fatmaanuurr22 az önce 31+0 oldum. Geçen hafta kontrole gittim kendi doktorum ameliyattaymış başka doktora gitmek zorunda kaldım ama öyle ilgisiz saçma sapan hareketleri vardı ki. Kilosunu sordum 2 kiloya yakın dedi boyunu sordum bakamam dedi pozisyonunu sordum ne önemi var sezeryan olcan zaten dedi. Tartışmamak için zor dayandım. Kendi doktoruma gitmek için sabırsızlanıyorum
fatmaanuurr22 ikibebekbiranne_ evet maalesef var öyle doktorlar kendi doktorunuza da görünün mutlaka ☺️
Fatmayeni97 fatmaanuurr22 Bende de su sizintisi olmustu 3 gun yattim sonra duzeldi sukur crp de biraz yuksek cikmisti oda dustu. Insallah hayirlisiyla bebeginizi kucaginiza alirsiniz