fatmaanuurr22 Eliferimm bizimde bebiş aşağıya çok baskı yapıyor bazen ağrılarım oluyor 28+4te 1419gramdi 31+0da 1880 gram olmuştu şimdi de 31+6dayiz bakalım insan merak ediyor🥰
GirlandBoy_Mom fatmaanuurr22 Benimkide makat geliş bugün 33 oldum dün 32+6 da 2.167 gram 42 cm di oğlum sancım çıktı nst de bakalım ne zaman gelicek bebeğim 💙
fatmaanuurr22 GirlandBoy_Mom evet gittim çok şükür iyi bir sıkıntımız yok yine de bol bol su tüketmem gerektiğini söyledi doktorum ☺️
Cnsl9802 31+1 deyiz Göbeğin üst kısımlarında gerginliktenmidir nedir acıyo garip bi şekilde sağa sola dönerken zorlanıyorum artık
fatmaanuurr22 Cnsl9802 aynısı bende de var canım sağa sola dönerken çok zorlanıyorum ağırlaştığımız içindir muhtemelen diye düşünüyorum
kubraa_35 31+6 , kilosunu yarın öğreneceğim , aşırı hareketli sürekli popo havada poposuyla ittiriyor , yan pozisyonda hala baş aşağı dönmedi uzun süredir yan pozisyonda hiç dönmedi
fatmaanuurr22 kubraa_35 bizimde bebiş bazen birden hareketleniyor bazende çok sessiz hiç belli olmuyor bakalım kaç kilo olmuş bebeğiniz ☺️
fatmaanuurr22 Cnsl9802 aynen öyle çok zor canım sağlıkla alırız inşallah hepimiz bebişleri kucağımıza 🥰
As38- 34 olduk bugün randevum vardı 2350 olmuş kilosu boyu kafa ölçüsü gayet iyi normal doğuma uygun dedi aşağıda kafası erkek bebek kızlar hep hissettim ben kafasını aşağıda sert yürüyüş yaparken can yakıyor düzenli yoga pilateste yapıyorum tavsiye ederim işe yarar doktor önerisiyle tabi
Meltemanneolsun fatmaanuurr22 benim 30+6🥰 yarın 31 olcaz. Bugün kontrole gittim kilosu 1750 Gr 45 cm. Bende bı su sızıntısı olmuştu geçen hafta hastanede yattım 2 gün çok şükür düzeldi suyu da normal. Doktorum 1 ay daha dayansan yeter bana sonra rahatız dedi. Sezeryan olacak benim 20 temmuzda doğum. Doğum yanında miyom ve kist ameliyatı da olacak doğumdan çok değil de miyomdan korkuyorum. Şurada kaldı 50 gün sağlıcakla kucağımıza alalım. Hareketleri de bazı saatlerde çok aktif bazen de tık yok hastaneye yatmadan önce daha aktifti birkaç gündür daha az gibime geliyor ama oynadığında da göbeğim dalgalanıyor resmen 😊
fatmaanuurr22 Meltemanneolsun bende de öyle canım doktorum bebeğin suyunun azaldığını söylemişti sonra toparladık çok şükür sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz bebişlerimizi 🙏🫶
Ceydaaas1 Meltemanneolsun canım senle aynıyız bende miyomlu gebelim geçiriyorum Dr zorunluk sezeryan olucak dedi ama daha gün vermedi miyomuda alabilirsem alırım çünkü çok kanamali oluyor miyom ameliyatı sorun olabilir senin için ikisi aynı anda ama ben kurtulmak istyrm ondan cokta korkuyorum Allah’ım biran önce bebeğimize sağlıkla kavuşmayı ve miyomdan kurtulmayı nasip etsin ağzım burnumda geçti hamileliğin hep miyom yüzünden birşey olursa diye 😭
Seyma0323 30+3 haftalığım ve yurtdışında yaşıyorum. Burda sadece detayli ultrasona kadar bakiyolar ondan sonra yok. Sadece kalp atışı dinlenip gönderiyolar doğuma kadar. En son 20 haftalıkken gördüm yani kilosunu falan bilmiyorum😂 2 gün önceki kontrolumda çocuk ters dedi. İkinci oğlum geliyor bu arada. Harketleri normal yani aşırı uyutmayacak kadar hareketli degil