Selim_Alparslan edabolukbasi3- valla cok doğurmak marifet değil ya 🤣 egitimini de ücretsiz sağlasın. ÜSTELİK ANNELERE DE MANEVİ OLARAK DESTEK VERSİN. EVLERE 2 SAATLİĞİNE DE OYUN ABLASI GÖNDERSİN YİYORSA 🤣
Accountant obiranne3 3 günden bir problem olmaz olsa söylerdi doktorunuz benim 27+6 da 1140 dı kilosu
Beyazmelekkk Nihan87 ne zaman dedi bunu günlerdir haberi bekliyoruz tasarı bitmiş meclise sunulacak diye heryerde haber vardı şuan şok oldum ?
3_bebelianne edabolukbasi3- Kpss şartsız memuriyet eğitimli bireylere olur yine atanamayan vesaire bence
edabolukbasi3- 3_bebelianne 3. çocuğu doğuranlara diyor. maksat çocuk doğurmaya teşvik etmek memuriyet maaş falan hikaye
3_bebelianne edabolukbasi3- Bilemedim valla üç çocukta bunun için doğurulmaz yada yalan vaaddir her zamanki gibi ben bile plansız hamile kaldım herkes garipsiyor üç çocuk çok fazla 🙈🤣
3_bebelianne edabolukbasi3- Sorma Zaten devlet memuruyum 🤣🙈keşke zamanında çalışmasaydım şuan beleşe atanırdım baksana hiçbir şart aramıyormuş
Eslem2112 edabolukbasi3- şey derler 2025 tesn sonrakini kapsar bizim burdaki doğuluların hepsi memur olur 😂😂