S-nur1 denizuhal Yok aşkım aksine çok rahat hamilelik gecırıyorum ama iştahım hiç yok biraz da işime geldi çok almam inşallah 😂
MinikBrokoli 33 haftada 83 kilo olduk paytak paytak yürüyoruz 🐧penguen gibi 83-65=18 bazen 84 geçiyor sonra yine 83 oluyor şu aralar 🫣
ErsBegAs 5_erkek_annesi ay ben okulda öyle yürüyorum çocuklar taklidimi yapıyor hahahahahaha 🤣🤣 bak bir ara gösteririm sana foto çekebilirsem ayaklarım açılıyo
Blackkk 5_erkek_annesi ay nasıl 4 kilo aldın ya ben doğru düzgün yemediğim halde 24. Haftada 10 kilo almıştım doktor diyet verdi 3 haftada 1 kilo verdim 🤦🏻♀️
5_erkek_annesi Blackkk valla anlattığım gibi 😆aç yaşadım resmen ondandır, normalde kiloya yatkın vücudum ama şuanda 1 aydır almadım kilo epeydir 4 kilo ile gidiyorum 🙄
Visneli1so-s denizuhal iyi deil zayıf hamile kaldım ,🥲henüz daha hamiel kaldıpım kiloya bile dönemedim
5_erkek_annesi ErsBegAs kız bişey olmaz 😆nefis bu can nolcak ben normalde abur cubura çok düşkündüm gebelikte tiksindim hepsinden ama arada bende cips yiyorum kola içiyorum 😁😁😁can buda