2baby1mom__ İlk gebeliğimde doğuma giderken bile içtim her gece 2 tane içiyordum çok kötü olduğum zaman gündüzde 2 tane içiyordum şükür hiç bı sıkıntı olmadı
dedimolabilirrr Buseenuur ilk defa duyuyorum bunu ama böyle bişey olsa doktorlarımız göz göre göre için demezdi değil mi içinizi ferah tutun ha çok kaygılanıyorsanız doktorunuza gidin bu durumu konuşun bence
Buseenuur dedimolabilirrr evet ben fazla kaygılanıyor olabilirim ya çünkü baya kişi kullanmış çok şükür bişi olmamış. Doktorlar kar zarara bakıyorlar tabi içmesek daha büyük zararı var tabi beslenememe susuz kalma gibi
hamilegunlugum5 Buseenuur bennnn 6 aylığa kadar kullandım ilk gebeliğimde kullanmadığım gün kusmaktan içim çıkıyordu
Buseenuur hamilegunlugum5 bende bıraktığımda öyle oluyorum ne yersem anında çıkarıyorum böyle kanlıcam sanıyorum bazen diyorum midemin sistemi bozuldu herhalde🤦🏻♀️ niye bu kadar uzun sürer ki🤦🏻♀️
Elifeminask Buseenuur canm ben berbat bir gebelk yasıyırum bedenm gebeliği reddediyor ve dokuz ay kusuyrm. ilk 5 ay gunde altı adet sabh ogle ve gece ikiser adet içtim ona ragmen deliler gbi kustum. 5 aydan sonrada sadece geceleri içşyrm ama genede hep bulantm var
Buseenuur Elifeminask aynı 6 aydır kusuyor ve yatıyorum hala -6 kilodayım Rabbim sonumuzu güzel etsin inşaallah🤲🏻