busra__20022025 Ebem gerek yok dedi ilk günler bebek ve anne arasında bağ olması için sadece seni emsin dedi
Daisyy000 busra__20022025 Biberon değil ama emzik kocayacağım. Oglumda emzik vermedim sefil oldum. Bunda doğar doğmaz vereceğim 😂
ysen busra__20022025 emzik koymazsan büyük sıkıntılar yaşarsın sonradan tuttu tuttu ilk an sonradan bazen reddedebiliyor bence nineronda al çünkü sütün gelmezse mama ile destek olmak zorunda kalabilirsin yanında götürmenin sana bi zararı olmaz bence
Naazli busra__20022025 emzik koydum biberon koymadım. Kızım doğduğunda da emziği hastanede vermiştim direk. Şimdi bu kızımda da aynısını yapıcam inşallah oda emer emzik 🥰 ama biberona ilkde gerek duymamıştık. Hastanede sütüm yoktu mama getirdiler şırıngayla vermiştik
MervEslinArden busra__20022025 Ben İkisinide koydum. İlk doğumumdada sütüm 4.gün gelmişti bu doğumumdada öyle oldu mama verdim her iki bebemede emziği kızım tuttu oğlum tutmadı. Bu sefer biberonun başlığı ile beslemedim eds sistemi ile beslenmeleri yaptım
Redpepper Hayır koymadım ilkinde bunda da koymadım. Emzik hemen verilmez zaten 2-3 hafta geçmeli en erken, biberona gerek yok hastanede kaşık biberonla besliyorlar hemşireler
Redpepper Hayır koymadım ilkinde bunda da koymadım. Emzik hemen verilmez zaten 2-3 hafta geçmeli en erken, biberona gerek yok hastanede kaşık biberonla besliyorlar hemşireler
keyfimin-kahyasi-misin busra__20022025 ikisinide koydum her ihtimale karşı ama biberona gerek yokmuş pek 12 . Saat çıktık hst den ikinci doğum olunca tutmadilar hıc . Ama emziği doğduğu saat verdim iyikide verdim
denizalismom busra__20022025 ben koymuştum. Ebe mama vermemiz gerekirse ölçü için getir demişti. Mamayı şırınga ile vermiştik.
dygsss busra__20022025 emzik koydum biberon koymadım anne sütü kaşığı koydum sütüm gelmezse mama vericem