Kelebek27_ Bebeğim üç günlük ilk gününde ve gecesinde çişini kakasını yapmıştı. Kakasını yapmaya devam ediyo ama çişini yapmıyo dün sabahtan beri. Yaşayan var mı
Mrscakir Kelebek27_ kakasını 1 hafta 10 gün yapmaması sorun değil ama çişini yapmaması 1 gün boyunca sorun. İsterseniz bi doktorunuza danışın bir problem varsa da erken müdahale edilir.
ShutUp Kelebek27_ yeterli beslenmemiş olabilir ama hemen stres yapmayın yenidoğanların genelinde olur zaten sarılık. Sık sık emzirin sütünüz az gelse bile emzirin emzirdikçe gelir. Bir doktorada görünün tabi sarılık değerine bakılsın ona göre sizi yönlendirir.
cilginhatun Kelebek27_ çiş yapmaması hiç normal değil kaka neyse de cis önemli tam doymuyor vücuduna tam sıvı girmiyor olabilir
mavideniz9696 Kelebek27_ sütünüz iyi geliyor mu sağıp baktınız mı yeteri kadar doyduğuna emin misiniz?
Kelebek27_ Mrscakir gitçez doktora eşimi bekliyorum. Sadece çok korkuyorum sarılık vs çıkarsa diye biraz sarı gibide sanki 🥺
Mrscakir Kelebek27_ stres yapmayın doymadığı için yapmıyor olabilir bugün götürüseniz sarılık için de yardımcı olurlar size ☺️
Kelebek27_ @cilginhatun @Mrscakir ShutUp topuk kanı baktırdık 9 geldi verdiği kiloda normalmiş ek mama vercem bugünlük sonraki günlerde saat başı falan emziririm artık
Kelebek27_ mavideniz9696 denemedim ama elimle sıktığımda bazen hemen geliyo bazen zor. Emin olamıyorum