Janssue Talentedmom Evet, düşük doz antibiyotikle dis cekimi bile yapılıyor acil ve gerekliyse. 2.trimester en guvenli donem
Ayseguls_baby Talentedmom ilk 3 ayda önerilmiyor eşim bizzat dişçisine sordu eşim yaptırabilir mi diye 3. Aydan sonra gelsin demiş
Ceydaaas1 Talentedmom 5 aylık hamileyken gittim dr diş eti kanaman çok olur bu dönemde com hassasiyet oluyor hamilelerde doğumdan sonra istersen yaparız şuan ihtiyacında yok zaten dedi yapmadı
Talentedmom Janssue 3.trimestırdayım hamilelikte diş lekeleri oluştu rahatsız oluyorum acaba yaparlar mı
Talentedmom Ayseguls_baby 7 aylığım doktoruma sormayı da unuttum sonuçta iğne olmuyor ama kullandıkları ilaçları bilemedim
Tuby_ Talentedmom Malesf bnde de oluştu diş etlerim çekildi ama kanal tedavim vardı onu yaptı diş temizliği için doğum sonrası yapalım dedik
Janssue Talentedmom uyusturma vs yapilmadigi icin yaparlar ama doktordan dis tedavisi icin yazı istiyorlar genelde
Ceydaaas1 Talentedmom trendyolda siyah karbon tozlu dış temizleyici var ondan muhakkak kullanın çok iyi geliyor ben sürekli kullanıyorum birde gargara kullanın ben bunları rutin olarak kullandım için heralde Dr ihtiyacn yokdedi
DaffyDuck Eşim diş hekimi kuzu, yapmazlar acil tedaviler dışında ki tedaviyi, acil olanı da genel de 2.trimestar da kadın dogum doktorunun onayıyla yapıyorlar 🥺
anneoluyorum1212 Talentedmom yaptırdınız mı? Benim dişim de gebelikte kararmalar oldu temizletmek istiyorum