Sierra Merhabalar, şuan 22 haftalık hamileyim ilk başlarda mide bulantısı hiç yaşamadım ama ikidir mide bulantıları ve kusma yaşıyorum bu sorunla daha önce karşılaşan var mı? Doktora gidilmeli mi?
okk Sierra normal mide bulantısı dönemsel gel git oluyor duruyor geri baslıyor son aylarda yerini yanmaya bırakıyor . Benim ilk hamileligimde 9 ay mide bulantısı oldu 2. De sizin gibi oldu sonrada basladı 30 da durdu simdilerde yanma olarak devam ediyor
Talentedmom Sierra enfeksiyon olabilir tahlil yaptır bence 28+2 yim bulantı ve karın ağrısı oluyor tahlil yaptırdım enfeksiyon çıktı bulantı yapıyor Malesef
Mehtap_00 Sierra 19 haftalıgm aşırı mide bulantısı var gece mide bulantısı ve yanmayla uyandım ve direk istifar etmeye başladım 10 defa arkaya arkaya geldi wc ye yetişemedim ble o kadar ani oldu hastaneye zor gittim acil dr. Normal bu duruma zamanla alısıcaksn dedi ve en sonuncu köpüklü gelmişti gerçekten bu kadarı normal mi dr. Randevu bulamadığım için gidemedim
Sierra okk mide bulantım olursa vitamin eksikliğinden olabilir ben hamile kalmadan önce de demir ilacı kullanıyordum şuanda da demirim sınırda daha düşerse takviye yapılması gerekiyor dendi ondan şüphelendim aceba kan değerlerim mi düştü diye?
okk Sierra sağlık ocagı kan ve idrar testi yapıyor size henüz yapılmadı mı kan degernize vs bakılıyor ona göre vitamin takviyelerin düzenleniyor
Sierra okk en son 16 haftalıkken kan verdim sağlık ocağı dedi demirin sınırda diye zaten ondan sonra tekrar kan vermedim
okk Sierra bir daha yapacak ama var yapmasına daha olmadı kendin git iste test ya da doktorunun randevusu yakınsa orada danış oda yönlendirir