babyshark__ Yusufunannesi_ ben sonradan gördüm yazıyı benimde bat5 i ben gecikme olursa kan vericem direkt 😂
babyshark__ Yusufunannesi_ evet malesef öyle ya gün yaklaştıkça şeytan dürtüyor test yap diye ama yapmicam ssshdj geçen ay gaza geldim yaptım test bozuk çıktı ddjdjjd
babyshark__ Yusufunannesi_ yok malesef bu ay olmazsa ovulasyon testine başlicam ama nasıl yapılıyor ne sıklıkla adet bitiminden kaç gün snra yapmaya başlamam gerek bilgin varmı post açtım aama kimse yazmadı
Yusufunannesi_ babyshark__ yumurtlama genelde adet bitiminden 12-14 sonra olur. Adet bitiminden 12 gün sonra başla istersen 🌺🫶🏻
Yusufunannesi_ babyshark__ ayy ben de gün gün mü koyulaşma takip etsem pazartesi daha iyi ama beklemek zor
Yusufunannesi_ Eslem2112 ayy inşallah canım 🙈 pazartesi yerine yarın mı yapsam diye düşünüp duruyorum 🤣🤣 2.çocuk olacak ama yine de içim bir garip
Busranur_mnts Siyahbeyaz_ testte koyılaşma görmek lazım csnım tek testle kesin ya da yalancı diyemem ama çizgi belşi oluyor
Siyahbeyaz_ Busranur_mnts inşallah kuzum ya 4 aydır eczaneden test almaktan ben utandım🙈 bugün çıkamam acayip yağmur var ama pazartesi yaparım