Seyda-06 Dediğim gibi bunları yediğimde çok kötü midemde koku oluyor sanki tiksinmedim yemek istiyorum ama yediğimde böyle oluyor iğrenç koku yapıyor sanki mideme bebek için yemek istiyorum bulantılar geçince düzelir mi ki acaba
Supermom488 Seyda-06 normal hayatınızda yiyorsanız bulantılar geçtikçe yemeye başlarsınız ben normalde tavuk yerdim hamileligimde inanılmaz tiksindim ama bulantılarım geçtikçe yemeye başladım ama kalsiyumubi şekilde almanız gerektiği için peynir kefir ayran tuketebiliyorsaniz tüketin
Lalemmm12 Seyda-06 yeni hamileysen çok normal ben su bile içemiyordum ay aklıma gelince kötü oluyorum buzdolabı kokusu olur mu evet oluyor 13. Haftaya kadar bulantı yaşamıştım sonra geçti
Seyda-06 Supermom488 normalde yiyorum evet. İlkinde nasıldı hiç hatırlamıyorum bitmiş o günler aklımda ama böyle midem kokmuyordu direk kusuyordm onu biliyorum inşallah yakında biter hamur yemekten hamur oldum
Seyda-06 bgndgd yok öyle düşünme ilk hafta haftası geri dendi banada yiyemedim kustum hep ondan diye vicdan yaptım iki teste gittiğimde toparlamış gününe gelmiş hatta bigün öndeydi bile
Lalemmm12 Seyda-06 bitmese mide bulantısı ilaçları var kullanıyorsan devam et ben bazen içiyordum. Bitmesine ragmen