Nur482482 Bugün 6 haftalık olduk ve bulantılarım başladı, doktor randevuma 4 gün var. Hareket edemiyorum midem bulanacak diye ne önerirsiniz arkadaşlar 🥺🥺🥺
Seyda-06 Nur482482 prilam veya prizin diye bulantı ilaçları yazıyorlar kiminde etkili ama çoğunda değil. Benim azalttı ama durdurmadı kusma bulantı devam ediyor
Lalemmm12 Nur482482 ilaç vericek sana eğer miden bulanmaz ise limon kolonyası öneriyorum ben o şekilde geçirdim sudan buz dolabı kokusundan lavabo kokusundan aklına ne gelirse bulantım oldu hep elimde limon kolonyası vardı 😃
Ela__nur Nur482482 bende çok kötü mide bulantısı yaşıyordum prizin verdi doktorum şu an iyiyim akşamları bir tane sabahları bir tane şeklinde içebilirsin demişti sadece akşamları bir tane içmek bile rahatlatıyor artık kendine eziyet etme acil doktoruna da gidebilirsin yazar umarım çabuk geçer 💕
Kartalmommy Nur482482 günde 3 5 defa benimde kusmam oluyor geçen gün acilde Prillam yazdırdım gece yatarken atıyorum sabah 1 kere kusma oluyor kullandığımdan beri ama bulantı hissi geçmedi kokan herşeyden tiksiniyorum tuzlu çubuk fayda etmiyor çekicez mecbur bunları
mardine474 Nur482482 benim oğlumda 5 aya kadar midem bulanıyordu artık en son dayanamadım Doktor yazmamıştı dediği çekeceksin ilaç önermiyorum sonra özeldeki doktor bana pillam yazdı Onda da Ramazan’a gireceğimiz için kullanmak zorunda kaldım Yoksa çektiğim kadar çektim ama Prilam ama çok iyi gelmişti