arilanki_ summmmm hayıe doktorumuz tekrar sperm testine gerek görmedi. 9 ay içinde gebelik oluşmazsa o zaman tekrar test yapalım deyip gönderdiler
summmmm arilanki_ bu arada doktorunuz önermesede siz kendinizde yaptırabilirsiniz insan merak ediyor acaba degerler ne oldu diye
arilanki_ summmmm bende çok anlamıyorum raporu yapay zekaya yorumlatıyorum ama "%22’si ileri gidiyor. Ama bu %22’nin içinde sadece %5’i gerçekten hızlı gidiyor." diyor eşim için
arilanki_ summmmm anladım canım. bizim testimiz Kruger testiyle değil de dünya sağlık örgütünün standarlarına göre yapılmış ama ileri hızlı hareket dediğin şey bizde %22 imiş ameliyat öncesi. şu an ovulasyon testi yapıyorum 2 gün oldu. denk getirebilirsek inşallah deniycez şansımızı
arilanki_ aysegull01 sizde bi sorun var mıydı ? eşiniz tek taraflı varikosel miydi çift taraflı mıydı ?
aysegull01 summmmm tüp bebeğe başlıcaktık onun öncesi doktor çatlatma iğnesi verdi bide ben birgebeningünlüğünden jel almıştım onları kullandım. Hamile kalmadan 1 ay önce test vermişti eşim 39 milyon sayı %20 ileri hareketi vardı