Theaydins Theaydins @Nurellaaaaaaa1212 tek kişilik dev kadro adımı sormustun dua etcem demiştin hatırlıyor musuuun🥰
Theaydins stardusttt ay Allah’ım elim ayağım titriyor hemen kan mi versem 2 gün sonra testi mi tekrarlasam 🫠🫠
stardusttt Theaydins Bende bundan daha silik bir çizgi ile öğrendim 2 gün sonra testi tekrarladım çizginin koyulaştığını görünce kan verdim istersen sende öyle yapabilirsin ama şuan kanda düşükte olsa çıkacaktır ☺️
Theaydins stardusttt elimdeki son testi yaptım biliyor musun o kadar umudum yoktu ki yapayım da bitsin sürekli aklımı kurcalamasin diye yapmıştım 😁
Theaydins stardusttt 9 aydır ugrasiyorduk ya inanamadim 2 dk bekledim yine bir şey yok diye çöpe attım sonra geri aldım deli deli haller 😂😂
Busranur_mnts Theaydins var görünüyor canım bir kere daha tekrarla koyulaşma görünce kan verirsin kan vermek de sürekli yoruyor sen bilirsin Sağlıkla büyüsün bana da dua eder misin 3. Klomeni kullandım yumurta takibi yapılıyor
Theaydins Busranur_mnts ederim tabi ki canım biz de 9 aydır ugrasiyorduk doktor infertilite polikliniğine yönlendirdi hiç umudum yoktu inşallah sen de en kısa zamanda güzel haberlerle gelirsin buraya 💕
leyl25 Theaydins hayırlı olsun 🧿 ilk bebek mi olacak bizde 7 aydır uğraşıyoruz henüz hiç doktora gitmedik bu ay ekstra bişey yaptınız mı belirti varmıydı