Turuncukadin Arkadaşlar tecrübesi olan var mı Etlik şehir hastanesi 41+0da yatış yapıyor mu? Doktor öyle dedi ama 42 de duydum emin olamadım bir an
minimomy_ Turuncukadin yoo benim açıklığım 4cm di 39+4 te yatış verdiler suni sancıyla 2 saate doğurursun diye bende kabul etmiştim etmez olaydım 2 buçuk gün sürdü doğurmam açıklık varsa doktora göre değişiyor ama maksimum 41
yuzirneym Turuncukadin ben de ısparta şehir hastanesine gidiyorum, burada da 41 diye biliyorum. Yani takiplerine gitmeyenler 42 ye uzatıyor
Turuncukadin minimomy_ anladım canım bende açıklık falan yok yani var da sadece dış kısımda 2 cm dedi doktor o nedenle yatış yapılmadı 40+4 zaten şu anda. Pazartesi 41+0 oluyor Max 41e kadar bekliyorlar dimi doğru biliyorum bende
Turuncukadin ferdaozcn sezaryen yapmıyorlar isteğe bağlı olarak. Zorunlu olmadıkça vajinal doğum yapıyorlar hep
minimomy_ Turuncukadin evet canım ama bekle bekleyebildiğin kadar açılmadan yatma eziyet gibi oluyor açlıktan yorgunluktan uykusuzluktan güç falan kalmıyor doğuracak
Turuncukadin yuzirneym o zaman doğru hatırlıyorum ya. Pazartesi 41+0 olacak da ona hazırlıyorum kendimi
Turuncukadin minimomy_ evet evet ben de öyle düşünüyorum kesinlikle. Zaten az diye yatırmadılar Bilkentteki doktorlar da yatırmak istemedi. Nişan geliyor gibi hafif hafif bakalım ne olacak
Turuncukadin minimomy_ ya işte o da artık bana kalmayacak gibi. Pazartesi 41+0 olacak mecbur yatış verirler açıklık olmasa bile
usernameimza Turuncukadin bebeğin durumuna sizin durumunuza bakarlar ona gore yatis verirler.Bence ptesi siz alinirsiniz devlet 42 ye kadar bekleme hakki var ama ama gununuz gelmis aciklik vs yoksa once su patlatilir sonra suni sanci max 1 gunde sizi cozer