Dilaraunal yaşadığınız yere göre değişir. Yaşadığınız yer eylülde de sıcak oluyorsa çok olmaksızın bir kaç şortlu takım alabilirsiniz. Benim evim fazla güneş almıyor serin oluyor ben hiç şortlu takım almadım. Bizim de doğum 27 Ağustos gözüküyor. Eylülde akşam üzeri ve akşamları serin oluyor ona göre alabilirsiniz. Benim oğlumdan 5-6 takım kalmıştı onun dışında 2 tane yenidoğan 5 li takım 1 tane 3 li takım 1 tane tulum aldım hemen büyüyorlar diye. Oğlumdan 10-12 tane zıbın kaldı temiz yenidoğan 5 tane falan aldım. 3 aylık için şimdilik 2 tane 3 lü takım, 2 tane tulum aldım. Zıbın da 5 tane falan aldım. Oğlumdan da 0-3 aylık zıbınlar var. İsimli hastane çıkışı yaptırdım. Sanırım kaynımın sevgilisi de hediye yaptıracakmış. İkisinden birisin hatıra olarak saklayıp onu da giydiririm. 3 tane ince müslin, 2 tane penye battaniye aldım . Oğlumdan da 2 tane penye battaniye var. Bir tane de bir tık kalın bir battaniye aldım. Yenidoğan dönemi geçtikten sonra almayı düşünüyorum gerisini. Çok çabuk büyüyorlar diye