biranne_birbebek Busew kişiden kişiye değişiyor sanırım bu durum. Dün sordum ben de doktora, hiç açıklık veya yumuşama yoksa işe yaramadığı oluyor dedi.
Busew Kızlarrrrr , açılması olmayanlara olması için ilaç veriyorlarmış yaşayan var mı , verince kesin açılma oluyor mu acaba
Pinar0711 Busew benim kızımda ilaç verdiler 41+2 de olmuşdu açılma. Şimdi ikinci gebeliğim 39cu haftada hala bebek yukardaydı kanala yaklaşmamış dı bile. Bende doktora suni istediğimi söyledi rahim yumuşatıcı iyne olundum 3 gün) bu gün 39+5iz hala çocuk inmedi) 3 günde bekleyelim haftasını doldursun Yine gelmezse ilaç veririm dedi. Bekliyorum
Sngl_12022 Busew bende merak ediyorum 40+3 oldum hala gelmiyor pazartesi 40+6 da suni sancı deneyecegim
3_bebelianne Busew Ben özelde 24saatte doğum yaptım suni ve fitille sezeryan olmucam epidural vermeyin dedim cahillikle bence açılma yoksa zorlanmamalı üçüncüye hamileyim sezeryan olacağım
petronix Busew Birgün boyunca aldım suni sancı 2 cm den yukarısı olmadı suyum geldiği için daha fazla bekleyemeyip acil sezeryana alındım.