Nuurr26 Kızlar bi kaç gündür özellikle sabahları kasıklarımda adet olacakmış gibi ağrı oluyor. Normal mi bu haftalarda başına gelen var mı ?
CoolMamaMode Nuurr26 sürekli oluyorsa geçmiyorsa belirli bi dakikadan sonra doktorunuza danışın haber verin . Ama geçiyorsa yalancı sancılar bu şekilde oluyor bende 35. Haftamdamdayım bende de oluyor ara ara
Nuurr26 CoolMamaMode geçiyor ya da hafifliyor ağrısı galiba şiddeti artarsa sıkıntı yarın kontrolüm var söyleyeceğim
AybenYB Bana da oluyor 2-3 günde bir, bugün tam regl ağrısı gibi belimden kalçamdan bir ağrıyla uyandım mesela 35+3
CoolMamaMode Nuurr26 geçiyorsa normal doğuma hazırlıyor rahim kendini kasılmalar yalancı sancılar karın sertleşmeleri malesef bu haftalardan sonra yaşayacağımız şeyler :(( 🥹
AybenYB Nuurr26 artık son düzlüğe girdik bence vücut doğuma hazırlanıyor, her küçük ağrıdan da korkmamak lazım sonuçta hamileyiz 🥹eğer şiddetlenirse ve geçmezse gitmeyi düşünüyorum ben doktora
Seymaaa05 37 haftalığım nerdeyse her gün yaşıyorum 😂 32 den beri de var rahim kendini hazırlıyor heralde geçmezse doktoruna söylersin ara ara oluyorsa normaldir canım
hemsireblog1 Dünden beri aynı şeyi yaşıyorum 32 haftalığız şuan. Dün bir kere vurdu geçti. Bugün ikinci kere yaşıyorum biraz korkuttu