Melike_mlke Kızlar beş haftalık hamileyim bir hafta boyunca kasıklarımda ağrı vardı ama şurada iki gündür hiç ağrım yok kaşığımda sizce olmaması kötü bir şey mi
hayirlisi06 Melike_mlke bende 5+1 im geçen haftaya vardı bu hafta daha rahatım ama mide bulantısı başladı off birde ağzımda acı tat
Aylin_1721 Melike_mlke kişiden kişiye değişir bazıları hiç çekmiyo benimde öyle oluyodu bazen ağrı oluyodu bazen olmuyo yerleşme aşamasindadir hemen kötü düşünme stres yapma ağrının olup olmaması çok önemli değil 🌸
Ayseguls_baby Melike_mlke normal canım 4 hafta bittikten sonra kasık ağrım da bitmişti benim de 5 haftada kabızlık şişkinlik belirtim vardı sadece
Melike_mlke Demettemur bazıları diyor ki benim üç ay kasıklarım ağrıdı falan diyor beniö ağrımayınca dedim hani bir korktum
Nurkl Melike_mlke 5+0 ve hiç kasik ağrım olmadı en başından beridir, sadece göğüsler de hassaslaşma yaşadım canım. O yüzden sıkıntı yapılacak bir şey yok bence ❤️ Keseyi gördün mü peki :)
Melike_mlke Ayseguls_baby çok zor gaz bende kabızlık yok ama gaz var yinede çözüm olarak ne yapıyorsun
Ayseguls_baby Melike_mlke çok gaz yapacak şeyler tüketmiyorum yemeklere kimyon atıyorum mutlaka biraz azaldı gaz sorunum öyle
Seymada Melike_mlke sorun yoktur yani, doktoruna sor bakalım ne dicek. Benim 8 haftalık hala kasık ağrım var adet olcam gibi ne zaman geçcek merak ediyorum
ecelif90 Merhaba kizlar 5 hafta 3 günlük mide agrısı çekiyorum normal mi sizce allahtan bulantı yok ama agrı gelip gidiyor bazen agrı gitmiyor doktor 12 hafta olmadan ilaç veremem dedi.. nasıl geçer bu agrı acaba