Kızlar sonunda bende elendim , çok yeni oldu ama bekleyenlere moral olsun diye yazmak istedim. 40+2 olmuştur dün sabah kontrolüm vardı, nst ye girdim düzenli sancılarım vardı. Çıkınca doğumhaneyle ilgilenen doktora yönlendirdi beni kendi doktorum. Gittim diğer doktor ultrasonda muayene Erti doğumhaneye çık yatışını yapsınlar dedi. Ben tek başıma gitmiştim hemen eşimi kvdimi aradım gelin diye. Yatış işlemlerim yapıldı beni odaya aldılar, normal bi serum verdiler. İki saat o serumu aldıktan sonra suni sancı serumunu verip nst ye bağladılr. Bi 3-5 dk alınca bebeğim hemen tepki gösterdi , kalp atışı düştü diye nst cihazı alarm verdi. Ebeler hemen koşup suni sancı ilacını kestiler, pozisyonumu değiştiler oksijen verdiler. Bebek biraz düzeldi. Neyse 2-3 saat düzelmesini bekledikten sonra suni sancı doktor kontrolünde çok minik minik verildi serum ile. Suni sancı verdikçe düzenli olan sancılarım daha da arttı. Baya baya artınca nefesimi kontrol altında tutarak sancıları kontrol ediyordum. Biraz gözüm kapandı dalmışım ki pıt diye alttan bir ses geldi, beş dakika bekledim bir şey yok. Ayağı kalkmak isteyince amaaan suyum geldi, ebe geldi hemen kontrol etti bezi falan değiştik derken Sudan sonra sancılar artmaya başladı. Açılmama baktılar doktor vs daha yeterli değildi. O sancılar anlatılacak gibi değil baya bi çektim yani cidden duvarları yumrukluyordum artık ama kolay bir şey yok, en son gece kakam geliyor gibi oldu ebeyi çağırdım koş açıklığına bakcaz dedi , gelip baktı ki 9 cm olmuş , bebeğin başı da sivrilmiş çok iyi dedi. Herhalde ki baş kısmındaki kanal . Biraz yürü dedi, kakan geliyormuş gibi bi his gelirse sancıyla bize haber ver dedü. Ben yürüyorum amma iki büklüm halde dayanılmaz . En son afedersiniz kakam geliyor gibi oldu ebeler beni doğum salonuna aldılar. Doğru ıkınmayı gösterdiler , sancın gelince kakanı yapıyormış gibi ıkın dedi , karnını şişirme sadece alttan ıkın. Sancılar dayanılmaz olmuş ki ben sırf Bebek gelsin diye nefesimi kontrol ederek ıkınmaya başladım, ebeler çok beğendi . Çok güzel dedi böyle devam et , bir iki derken kızımın başını hissettim büyyükkk ıkınınca kızım geldi , iki sn ağlamayınca neden ağlamuyor dedim amma hemen ağladı, o an öyle güzel ki öyle güzel ki hafifledim resmen. Dikiş atıldı ama çok yüzeysel dedü, ebeler beni tebrik etti , çok teşekkür ettim onlara da , kızımın kontrolleri bitince de hemen yanıma getirdiler emzirdim 🥰🪻Allah herkese nasip etsin bu duyguyu