uduygudmrhn Arkadaşlar detaylı ultrasona tek aşamada mı girdiniz? Benim doktorum 3 aşamada inceleyeceğim seni dedi ve bugün ilk aşamasında beyinde kist buldu iki tane, endişe edilecek birşey değil dedi ama ne mümkün?! Sizlerde de bu tip şeyler oldumu deneyimlerinizi paylaşırsanız bi tık rahatlarım belki. Üzülmek istemiyorum ama kendimide alıkoyamıyorum.
Medebru uduygudmrhn canım bende detaylı ultrasyonda baktı doktor 20 haftamda kist gördü beyinde inş. Geçer bende dua ediyorum bol bol geçsin diye şimdi burda yazılanları okudum ilerleyen haftalarda geçiyormuş diye yazanlar var umut oldu bana saolun kızlar. İnş sağlıkla kucağınıza alırız.
denizel Aynı şekilde benim de oldu üç tane koroid pleksus kisti çıktı. O günler cidden zordu benim için. Kaç doktora gittik sayısını hatırlayamıyorum. İlerleyen haftalarda kistler kayboldu. İçiniz rahat olsun çoğu geçiyor.
uduygudmrhn denizel tamamen yok mu oldular? Ne zaman yok oldu peki? Ben şimdi 19. Haftamdayım şimdi doktor araştırıyorum ikinci bir göz daha görsün diye ama şuan tedirginim oldukça.
denizel uduygudmrhn 16.hafta çıkmıştı, yanılmıyorsam 28.haftada kayboldu. Sakın canınızı sıkmayın elbette geçecektir.
uduygudmrhn Medebru yaa dualarıma sizide ekleyeceğim evet geçiyor oluşunu duymak çok güzel fakat bunu o anı görmek yaşamak çok yıkıcıydı, yine irtibatta kalalım gelişmelerden bilgilendirin benide.
Medebru uduygudmrhn tabi canım 21 subatta kontrolüm var bakalım. İnan çok korka korka gidiyorum hastaneye her an kötü birsey duyarım korkusuyla. Allaha tevekkül edicez hep dua ediorum tüm annelere 🙏 haberleşelim canım
uduygudmrhn Medebru benimde 25 şubatta. Ya neden olurmuş hiç söyledilermi ben sormayı unuttum aklım başımdan gitti zaten duyunca.
Medebru uduygudmrhn inan bende soramadım zaten devlet hastanesine gidiyorum araştırma hastanesine çok kalabalık yoğun birsey sormaya fırsat olmuyor onuda duyunca hepten moralim bozuldu