[silindi] Kızlar bu dudak uçuklarıyla nasıl başa çıkıyorsunuz? Piyasadaki uçuk kremlerinin hepsini denedim sayılır ama bana mısın demiyor. Hem alt hem üst dudağım uçukladı. Yaşayanlardan öneri istiyorum 🫠
Guzelanne56 [silindi] ay aşkım bılmıyorum ya bağışıklık dusuk herhalde senın, bebısı öpmemeye gayret et çok gecmıs olsun❤️ üstte kalsın
meryys [silindi] Benim de çok uçuk çıkar ilaç kullanırım ama en son bir çay ağacı yağı ve sarımsak denedim daha çabuk söndü çay ağacı yağı biraz yaktı ama iyi geldi
edabolukbasi3- [silindi] sarımsak en doğal antibiyotik sarımsağı ortadan ikiye böl suyunu sür uçuğa biraz yakıyor ama geçiriyor
[silindi] Guzelanne56 maske takıyorum kuzum kucağıma falan alacağım zaman 🥲🥲 teşekkür ederim canım benim 🌸
Zeynoaley [silindi] valla çocukluğumdan beri lanetim gibi bir şey bu uçuk şimdi de 36+5 gebeyim yine çıktı kantaron yağı,Hindistan cevizi yağı ağrısını bir süre alıyor bende mecbur krem kullanıyorum zovirax kullanabilirsin baya etkili bir krem
Parinas [silindi] elinizde şu öve öve bitirilmeyen nioli yağından var mı. Varsa 1 damla geceden damlatın sabaha sönmüş olacak ☺️ antiviral özelliği varmış bende direkt gösteriyor etkisini
[silindi] Parinas evet var şimdi uçuk kremini silip onu sürücem. Gece de sürerim inşallah fayda eder teşekkür ederim
[silindi] Aysecan0335 şu an Vectavir kullanıyorum ama inan o bile fayda etmedi. Yaklaşık 1,5 haftadır uçuklarla yaşıyorum. Sönüyor tekrar çıkıyor 🥲