Turuncukadin Ahsenmira sancın yok canım. 40 üzeri olunca sancı olarak kabul ediliyor ve düzenli olması lazım zaten doğum sancısı olabilmesi için
Sevgikaya1525 Ahsenmira 33 haftadaym bende bugün gün boyu toplanma oldu sancım var gibiydi acile gittim sizin gibi sancı çıkmadı glba yerleri daralıyor ve yalancı sancılar başladı artık ondn çünkü dizinde sancı yok hiç
Ahsenmira Gün içinde bebek toplanıp bırakıyor kendini (yani kasılma) iki gündür bu yüzden dinleniyordum açıkçası ama bu haftalarda yalancı sancı dedikleri olay olduğu için yinede bir nst çekilmek istedim
Asi_07 Ahsenmira evet 40 üstü sancı kabul ediliyor sizin ki normal endişe edeceğiniz bir durum yok bu haftalar kasılmalar sık olur magnezyum kullanın doktorunuza söyleyin
Ahsenmira Sevgikaya1525 ağrı benimde hiç yok sadece toplanıp bırakıyor hatta alttan muayene yapalım dedi kabul etmedim tektiklemesin diye
Sevgikaya1525 Ahsenmira ay valla bana da dediler ama kabul ettim baktı inşallah sorun olmaz korktm ama doktor o kdar sinirliydi ki ses edemedim
Esesta Toplanma hepimizde oluyor gün içinde defalarca belki de sancı eşlik etmiyorsa yerleri daraldı bir taraflarını dayıyorlar :) korkma hepimizde aynı